Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Стрельба
|
1455
3

Сергей КУЛИШ: «Олимпийская медаль многое для меня значит»

Серебряный призер Игр в Рио прокомментировал свой успех

Сергей КУЛИШ: «Олимпийская медаль многое для меня значит»
Getty Images
Одразу після чудового виступу на Олімпійських іграх в Ріо наш новоспечений срібний призер Ігор-2016 зі стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів Сергій Куліш розповів прес-службі Національного олімпійського комітету України, як це опинитися в олімпійському фіналі та посісти місце на п’єдесталі пошани найголовнішого старту чотириріччя.
 
«Я намагався вести себе як на звичайних змаганнях та стримувати емоції. Не думав про олімпійську медаль, а намагався працювати у звичному руслі, щоб не припуститися помилок. Я просто робив свою роботу, намагаючись виконати задачі, які були поставлені напередодні цього важливого старту», - зізнався українець. 
 
«Кожен спортсмен має мрію потрапити на Олімпійські ігри, а в мене є і Олімпійська медаль. Це дуже багато для мене значить», - додав Сергій.
Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Taker.com
Хороший парень,немного не хватило стабильности,то идеально,то слабо,всё на нервах,но конечно серебро здорово,хотя я думаю и украинец и россиянин сильнее итальянца,у украинца не хватило капельку стабильности у россиянина характера в концовке,в конце средненько стрельнул.Жаль беларус не дотянул.