Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1142
0

Женская сборная Украины одолела Боснию в спарринге

Гол Овдийчук принес победу нашей команде

Женская сборная Украины одолела Боснию в спарринге

У суботу, 6 серпня національна жіноча збірна України провела виїзний товариський матч проти Боснії та Герцеговини. Гра, яка проходила у містечку Зеніца, відбувалася в рамках підготовки команди до кваліфікаційного матчу ЧЄ-2017 проти Румунії, який відбудеться 15 вересня у містечку Клуж-Напока.

Стартові хвилини гри були за господарками, які провели ряд небезпечних атак на ворота Ірини Зварич, проте наші захисники та голкіпер вдало діяли у захисті. Перша половина матчу так і завершилась без забитих м’ячів.

Картина у другому таймі особливо не змінилась господарки виглядали активнішими і більше загрожували воротам Самсон, яка у перерві замінила Зварич. Але на 58-й хвилині зустрічі ледь не перший гольовий момент біля воріт наших суперниць вилився у гол, який забила Ольга Овдійчук. Підопічні Реви на класі довели гру до переможного завершення, не давши створити особливої небезпеки біля своїх воріт.

Таким чином, важка, мінімальна перемога українок з рахунком 1:0, яка дала змогу наставнику українок перевірити найближчий резерв.

Товариський матч

Боснія та Герцеговина – Україна – 0:1
Гол
: Овдійчук (58)

Боснія та Герцеговина: Ходжич (Е. Хасенбегович, 63) – Діякович (Капетанович, 67), Аміра Спахич, М. Хасенбегович (Хамжич, 89), Піскич (Алібашич, 74), Аіда Хаджич (Алма Хаджич, 89), Ніколич, Аліса Спахич, Ліхович (Шакотич, 55), Спасоєвич (Камерич, 77), Кршо
Україна: Зварич (Самсон, 46) - Басанська, Філенко, Іванишин, Бойченко (Єременко, 77), Романенко (Овдійчук, 46), Андрущак, Дятел (Андрухів, 62), Василюк, Козиренко (Калініна, 46), Хіміч (Кочнєва, 72).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.