Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1597
0

Игорь МАКОВЕЙ: «Мое сердце зелено-белое»

Экс-игрок «Карпат» рассказал о своей карьере и текущей жизни

У середині 90-их склад «Карпат» було важко уявити без цього світловолосого футболіста. Маковей провів у Львові шість сезонів, після чого транзитом через «Кривбас» перебрався у Полтаву, де також став улюбленцем вболівальників. Минуло багато років, Ігор закінчив кар’єру футболіста, спробував себе навіть у суддівстві, а два головних клуби його життя за цей суттєво змінилися. Вже в неділю в Полтаві відбудеться зелено-біле дербі, одним з головних глядачів якого буде Ігор Маковей.

ВРАЖЕННЯ

Я бачив два поєдинки «Карпат» в Лізі Парі-Матч. За «Ворсклою» також слідкував, тому, крім матчів внутрішнього чемпіонату, переглядав зустріч полтавчан у Лізі Європи. Команда Василя Сачка виглядає стабільно, помітно тренерський малюнок. Його підопічні виконують все те, що каже наставник. Можливо, «Ворсклі» трохи не вистачає зіграності. Що стосується «Карпат», то з впевненістю можу сказати, що зараз вони мені дуже подобаються. Якщо чесно, то найбільше за всі останні сезони.

КОЗИРІ

У стартових матчах сезону я побачив, що в гравців львівської команди починає проявлятися карпатівський дух. Це не просто слова, а реальна якість гри. Відзначив би справжній чоловічий відбір з кров’ю, який притаманний нинішнім «Карпатам». Помітно, що хлопці усвідомлюють, що таке цей дух. Навіть аргентинець Бланко-Лещук. Це легіонер, який б’ється до кінця.

МОЛОДЬ

Безперечно карпатівська молодь має потенціал і помітно, що у хлопців є майбутнє. Як на мене, то вони володіють і фізичними, і тактичними навиками. Мені подобається їх самовіддача і бажання. Очевидно, що попереду у них багато роботи, але вони роблять все правильно.

СПОГАДИ

Львів – моє улюблене місто і спогади про період виступів за «Карпати» тільки приємні і світлі. Там відбулося моє становлення і я часто згадую час, коли мене вперше запросили в команду. Хороші спогади і про Полтаву. Загалом можу сказати, що моє серце – зелено-біле, адже в «Карпатах» і «Ворсклі» я провів свої кращі роки.

ПРОГНОЗ

Для того, щоб спрогнозувати результат, я змушений задуматися. «Карпати» зараз добре виглядають. За умови, якщо у них складеться гра за таким сценарієм, як в Дніпрі, то львів’яни розраховуватимуть на очки. І все ж вважаю, що шансів більше у «Ворскли». Головним чином через наявність рідних трибун. Якщо господарі виграють, то перевага буде не більшою, ніж в один гол.

СИМПАТІЯ

Я б не відмовився, якби в неділю перемогла «Ворскла», а в другому колі три пункти здобули «Карпати» (сміється). Вболіватиму за красивий футбол, адже гратимуть дві рідні для мене команди.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.