Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 августа 2016, 13:01
1061
0

Карпаты U-19 будут играть свои матчи на стадионе Украина

Старт сезона намечен на ближайший уик-энд

| Обновлено 03 августа 2016, 13:01
1061
0
Карпаты U-19 будут играть свои матчи на стадионе Украина

У суботу, 6-го серпня, стартує 5-й за ліком Чемпіонат України серед юніорських команд U-19, сформованих з гравців, що народилися не раніше 1-го січня 1998 року. Свій перший поєдинок «Карпати» U-19 проведуть вдома проти одноліток стрийської «Скали». Перше у сезоні львівське дербі на рівні юніорської першості країни відбудеться на полі стадіону «Україна» столиці Галичини. Початок – о 18:00.

У минулому сезоні «Карпати» U-19 та «Скала» U-19 були сусідами не тільки географічними, а й по турнірній таблиці. «Зелено-білі», набравши в 30-и іграх 49 очок (15 перемог, 4 нічиї та 11 поразок при різниці забитих і пропущених м’ячів 54–53), завершили чемпіонат на 7-му місці. «Малиново-зелені» фінішували по сусідству – на 6-й сходинці турнірки. У тих таки 30-и поєдинках вони набрали 52 пункти – 15 виграшів, 7 мирових і 8 програшів. У ворота суперників стрияни забили 39 голів, а в свої пропустили 31.

Цікаво, що свій перший домашній матч у минулому сезоні «Карпати» U-19 також проводили проти «Скали» і відбувся він так само на полі легендарного стадіону «Україна». Але було це в рамках не першого, як тепер, а третього туру – перші два поєдинки «зелено-білі» проводили на виїзді. Гра відбулася майже рік тому – 16-го серпня – і завершилася несподіваною перемогою гостей з мінімальним рахунком 3:2. Перший і останній м’ячі в тому матчі забивав центрфорвард «левів» Ігор Карпенко – на 8-й і 75-й хвилинах. Та вони не допомогли нашій команді навіть зіграти бодай внічию, бо між ними тричі відзначилися гравці «Скали» Володимир Заїменко, Владислав Левчик та Євген Заїченко – на 26-й, 27-й і 62-й хвилинах відповідно.

Що ж до гри другого кола, яка відбулася 29-го листопада минулого року на полі стадіону «Медик» у Моршині в рамках 18-го туру, то вона сильнішого так і не виявила. Рахунок на 30-й хвилині відкрив вінгер «зелено-білих» Дмитро Саутін. Однак уже за одинадцять хвилин кращий бомбардир «Скали» минулої першості Дмитро Заїкин, який нині уже є гравцем «Карпат», з 11-метрової позначки забив гол у відповідь. По перерві вирвати перемогу нікому не вдалося і таким чином фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 1:1.

Тож запрошуємо вболівальників обох команд в суботу прийти на «Україну» і підтримати молодих футболістів у принциповому протистоянні – дербі це завжди цікаве і непередбачуване видовище.

Вхід на трибуни «України» для усіх категорій вболівальників – безкоштовний. Тож до зустрічі на легендарному стадіоні в суботу, о 18:00.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.