Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
852
0

Дмитрий СКОБЛОВ: «В каждом матче играем на победу»

Полузащитник «Буковины» - о победе над «Тернополем»

Дмитрий СКОБЛОВ: «В каждом матче играем на победу»
Дмитрий Скоблов, fcbukovyna.com

Автор першого голу у матчі ФК «Тернопіль» - «Буковина» (0:2) Дмитро Скоблов прокоментував першу переможну гру підопічних Сергія Шищенка у сезоні. За словами півзахисника, його команда вперше здобула перемогу в Тернополі.

- Дмитре, твій коментар переможної для «Буковини» гри…
- Хочу привітати вболівальників, команду, а також нашого головного тренера Сергія Шищенка з першою перемогою. Хочеться побажати нашому наставнику якнайшвидшого одужання. Нам його не вистачає. Хочу сказати, що головного тренера дуже добре замінюють його помічники. Ми перебуваємо, так би мовити, на одному зв’язку, однак команді не вистачає Сергія Юрійовича.

Щодо гри, то можу сказати, що вона була важкою через спеку. Вже скільки граю у Тернополі, однак до сьогоднішнього матчу жодного разу тут не вигравав. Тож моя команда перемогла у Тернополі вперше.Тим більше, що вдалося забити гол. Хочу також привітати Ігоря Носарєва з народженням дитини. Хочу побажати матері та дитині здоров'я, а батькові – терпіння.

- У наступних турах на чернівецьку команду очікують виїзні матчі проти ковалівського «Колоса» та «Авангарду» з Краматорська. Як оцінюєш шанси «Буковини» на позитивний результат у цих зустрічах ?
- Зрозуміло, що шанси на успіх у нас є. Ми кожного матчу граємо на перемогу та прагнемо демонструвати гарний футбол. Зараз команда будується. Ми зараз лише налагоджуємо зв’язки. Гадаю, що у нас усе попереду. Ми перемагатимемо та показуватимемо ще кращий футбол. 

Источник ФК Буковина
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.