Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3691
1

Владимир ТИМЕНКО: «Ищем вратаря с хорошей психологией»

Тренер вратарей «Оболони» - о поисках третьего голкипера в команде

Владимир ТИМЕНКО: «Ищем вратаря с хорошей психологией»
fcbrovar.obolon.ua

Тренер воротарів ФК «Оболонь Бровар» Володимир Тименко поділився з прес-службою клубу думками щодо ситуації навколо позиції третього голкіпера в команді.

«У зв’язку з травмою Вані Піцана у нас дійсно є деякі проблеми з воротарями. Іван отримав прикру травму на зборах, але, дякувати Богу, був успішно прооперований. Після цього ми почали шукати йому заміну. Так, у нас на перегляді був Влад Ченгелія — досвідчений голкіпер, останнім місцем роботи якого був чемпіонат Грузії. Втім, Ченгелія несподівано підхопив вірус і його лікування буде тривати не один тиждень, тому й від його послуг довелось відмовитись. Відтак, в екстреному порядку ми розпочали нові пошуки і доля нам усміхнулася — якраз в цей період у Київ з Кіровоградської Зірки повернувся Паша Поштаренко. Ми подивилися у ділі на Павла і швидко підписали з ним контракт, оскільки він перебував у чудовій формі», — відзначив тренер.

«На сьогоднішній день ми шукаємо третього, молодого воротаря на перспективу. У нас було кілька кандидатур на перегляді, але, на жаль, вони не відповідали рівню першої команди. У нас високі вимоги до третього голкіпера: він повинен бути перспективним, амбітним і вже достатньо підготовленим до того, аби в будь-який момент замінити перших двох».

“Зараз дуже непросто знайти хорошого воротаря, особливо молодого. І велику роль тут відіграє фізична підготовка, тактична підготовка, а також, на мій погляд, що найголовніше — психологічна підготовка. Голкіпер повинен бути психологічно стійким, впевненим в собі, у своїх діях. До речі, саме психологічний чинник дозволив Назару Федорівському стати номером один в команді. Тоді, у матчі з Донецьким Шахтарем, Назарій продемонстрував свою непохитність, спокій, виваженість, впевненість, і все це незважаючи на свій дуже молодий вік. Тому ми продовжуємо пошуки молодого і перспективного воротаря, але з хорошими психологічними задатками”, — наголосив Володимир Тименко.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор
Футбол | 18 апреля 2024, 01:40 5
Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор

Смотрите самые интересные моменты ответного матча главного еврокубка

Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 01:50 1
Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити

Тибо опубликовал короткий твит после ответного матча 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Артем Ильичев
Супер....