Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 июля 2016, 12:26
3739
1

ШАРАН: «Приемов, Дедечко хотят зарабатывать в разы больше»

Наставник «Александрии» - о дебюте в еврокубках и трансферной политике клуба

| Обновлено 30 июля 2016, 12:26
3739
1
ШАРАН: «Приемов, Дедечко хотят зарабатывать в разы больше»
Владимир Шаран, fco.com.ua

Головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран дав інтерв’ю клубній прес-службі стосовно матчу проти «Хайдука».

- Перш за все вітаємо Вас з дебютом «Олександрії» в єврокубках. На жаль він видався не таким, як хотілося, але, навіть, з цього можна винести позитив. Багато виникає питань та критики, можливо не самих яскравих прихильників футболу, в адресу того, чому команда не підсилилася в міжсезоння, чому не так активно футболісти зіграли в матчі з «Хайдуком» і які на то причини, що захисті зіграв не досить надійно.
- По-перше, дійсно, хочеться привітати місто Олександрію з історичним матчем. Ми намагалися зробити все можливе, щоб після матчу всі йшли додому в хорошому настрої. На превеликий жаль, нам цього не вдалося. Футбол – гра непередбачувана. Але ми не заслуговували на цю поразку. Я в цьому переконався, переглянувши ще раз і проаналізувавши матч. Так, можна було програти, але до першого пропущеного голу, біля обох воріт практично не було небезпечних моментів. Футболісти виконували всі установки, приділяли увагу надійному захисту, але в нас не виходили флангові передачі в штрафний майданчик, де діяли два форварди. Я не хочу виправдовуватися. Так, ми програли, але на помилках вчаться. Стандартні положення біля наших воріт це наша проблема. Хотілося б ще раз озвучити вболівальникам та футбольним фахівцям політику клубу. У нас є домовленість з нашим президентом Сергієм Анатолійовичем про оптимальний бюджет клубу, тому обіцяти гравцям захмарних зарплат ми не можемо. Цю політику ніхто не буде змінювати і я, як головний тренер, її повністю підтримую. І хоча дуже прикро, що ми програли, але шукати зараз чому ми не підсилились відомими виконавцями я не буду. Футбольні експерти можуть критикувати нас скільки завгодно, але я до кінця залишаюся реалістом і завжди виконую свої обіцянки. Були в мене на олівці футболісти хорошого рівня, такі як Прийомов, Мемешев, Довгий, Дедечко, але вони хочуть заробляти в 3-4 рази більше, а ніж їм може запропонувати «Олександрія». Тому я на такий крок ніколи б не пішов і не прохав президента підписати цих футболістів і платити їм великі кошти. Якби ми працювали в такому стилі, то залишили б в команді і Юрія Коломойця, і Артема Сухоцького та інших перспективних виконавців. Маю на увазі те, що ми довіряємо тим хлопцям, які складають кістяк команди і вони погоджуються та підтримують фінансову політику клубу. Я розумію, що результат не той, що хотілося б бачити, але я вірю в своїх хлопців. Своїм старанням і самовіддачею вони заслужили грати в Прем’єр – Лізі і в Лізі Європи. Я їм це пообіцяв, і своє слово стримав. Нас залишили лишень Адерінсола Есеола, Максим Імереков та Денис Дедечко. В команду прийшли нові виконавці такі як: Максим Жичиков з першої ліги; Андрій Гітченко, в адресу якого зараз лунає багато критики, яка автоматично адресується і мені, але я все одно вірю в нього. З київського «Динамо» прийшов на правах оренд молодий і обдарований Роман Яремчук. Це ті футболісти, які грали в основному складі проти хорват. Як говорили експерти: «не слід підсилюватися гравцями «Динамо-2». Все таки це популярна динамівська школа, і це реально ті гравці, які можуть грати в «Олександрії» і яким ми можемо платити реальну заробітну платню. Я переконаний, що це гравці хорошого рівня і які з часом будуть підвищувати свою майстерність.

- Певно, хлопці розчаровані. Які слова Ви знайшли, для того щоб заспокоїти і підбадьорити футболістів, адже вже через день вам грати з полтавською «Ворсклою»?
- Я вам так скажу: «Допоки я працюю в «Олександрії», команда буде віддаватися повністю в кожному матчі». Вчора в роздягальні я потиснув руку кожному гравцеві. Вже сьогодні аналізуємо наші помилки і зробимо все необхідне, щоб вони повторювалися якомога менше. Так, важко ми вступаємо в новий футбольний сезон. Краще згадайте скільки разів наш кіпер рятував команду, скільки інші гравці приносили позитиву в минулому сезоні? Це потрібно все пам’ятати для того щоб заряджати себе позитивною енергетикою. Звичайно, дуже прикра поразка для всіх нас, але хлопці максимально віддалися грі на футбольному полі. Так, в нас мало, що виходило в атаці, але в боротьбі, самовіддачі все було так, як хотілося бачити. Нехай вболівальники критикують, і вони мають на це право, але своїх хлопців я буду захищати. Це перший наш європейський досвід, і найголовніше завдання для нас відновитися психологічно. У нас складний календар, просто це потрібно пережити, і пережити достойно. Бувають і злети, і падіння. Падати завжди важко, але зціпивши зуби потрібно підніматися з колін до нових вершин і доказувати свою майстерність. В минулому сезоні ми дуже високо підняли планку наших виступів, і зараз від нас всі вимагають серйозних результатів. Ми будемо спокійно працювати і вірити у футболістів, вірити в президента, і тоді буде все добре. Я дуже вдячний за вчорашню підтримку на стадіоні, особливо 7-му та 10-му секторам. Хотілося б щоб ця традиція стала системою і нас підтримував весь переповнений стадіон, а не окремі сектори. А ми будемо сумлінно працювати щоб результат був ще кращим.

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Омбудсмен объяснил, почему направил письмо Шевченко
Футбол | 19 апреля 2024, 17:26 0
Омбудсмен объяснил, почему направил письмо Шевченко

Михаил Спасов проводит проверку

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 16
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил