Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
3876
1

Сборная Украины проигрывает на молодежном Евробаскете Латвии

Украинская команда потерпела поражение в мини-турнире за 5-8 места

Сборная Украины проигрывает на молодежном Евробаскете Латвии
fbu.ua
На молодіжному чемпіонаті Європи з баскетболу саме час розподіляти місця. Після вчорашньої поразки Німеччині (52:64) збірна України вибула із боротьби за нагороди. Українці борються за 5-8 місце. 
 
У першому матчі команда Максима Міхельсона зустрілася зі своїм добрим знайомим по груповому етапу – командою Латвії. Корвалольна перемога українців (72:70 ОТ) у першій зустрічі цих суперників на цьому турнірі лише підкреслювала принциповість поєдинку.
 
За традицією цього турніру наші хлопці розпочали матч з прекрасного захисту. Свої перші очки з гри Латвія здобула лише наприкінці п’ятої хвилини ігрового часу. На цей момент українці вели у рахунку 10:3. Найбільше в старті гри постарався один із лідерів команди – Сергій Павлов. Після тайм-ауту латиші перебудувалися у нападі і зробили цілком виправдану ставку на триочковий кидок. Після атак Гутманіса та агресивного зонного пресингу нашому супернику вдалося виконати приголомшливий ривок (20:3). Він і визначив долю першої половини матчу, в якому левову частину гри контролювала Латвія.
 
Щось кардинально змінити хлопці Максима Міхельсона спробували наприкінці другого періоду. Черговий алей-уп на турнірі та кілька хороших проходів Михайлюка наблизили нашу молодіжку впритул до суперника – 32:36. Однак кінцівка періоду залишилася за Латвією. Ще два триочкових від нашого суперника довели їх відсоток реалізації дальніх до зразкового (5 з 10-ти) та дали0 можливість впевнено виграти першу половину – 42:32.
 
На старті другої половини Латвії вдався черговий камбек. Серія втрат від українців та програна боротьба на щиті допомогла супернику зробити перевагу у рахунку надзагрозливою – 35:52. Дещо урізноманітнив напад своєю активністю Скапінцев. Але чотири очки поспіль від бігмена нашої команди були зупинені нищівною зливою триочкових. До завершення третього періоду латиші реалізували 10 з 21-ї спроби триочкових! Особливо постаралася пара Хазнерс – Гутманіс, які реалізували 7 триочкових.
 
Зважаючи на такий снайперський арсенал, Латвія вигравала після трьох періодів – 72:47. Цікаво, що майже таке відставання наша збірна зуміла відіграти у Латвії у груповому етапі. Цього ж разу українцям явно забракло мотивації та ротації. Більше того, вже два матчі поспіль у нашої команди не летить з периметру. Сьогодні вони реалізували лише 5 з 22-ох.
 
Таким чином, молодіжна збірна України завтра зіграє проти Чехії за історичне для себе 7-ме місце турніру. Початок матчу о 14:00
 
Чемпіонат Європи U-20
Чоловіки. Дивізіон A
 
Україна U-20 – Латвія U-20 – 62:84 (13:23, 19:19, 15:30, 15:12)
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
samird
По тем играм, что я видел - наши очень слабо играют в защите.