Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3109
0

Ворскла представила новичков

Полтавский клуб презентовал Голодюка, Шуста, Кобахидзе и Заричнюка

Ворскла представила новичков
Як годиться, перед початком нового сезону в прес-центрі стадіону «Ворскла» «біло-зелені» зустрічаються з представниками мас-медіа. Чергову зустріч в переддень нового чемпіонату розпочали із взаємних оплесків на честь майбутнього яскравого сезону. На такій мажорній ноті й розпочали прес-конференцію. За головним столом президент футбольного клубу «Ворскла» Роман Черняк, головний тренер Василь Сачко, спортивний директор Геннадій Слюсарєв і щойно призначений на посаду віце-президента клубу Олег Лисак. 
 
У бліц-режимі познайомилися з хлопцями, які влітку поповнили ряди команди. Це воротар Богдан Шуст, півзахисники Євген Зарічнюк, Олег Голодюк і Олександр Кобахідзе. Спілкуючись з аудиторією, кожен випромінює радість та величезне бажання кувати перемоги з новою командою буквально зі старту. 
 
Президент клубу Роман Черняк розповів, що навіть за відверто непростої економічної ситуації в Україні вдається повноцінно підтримувати життєвий баланс клубу, і при цьому будувати плани на майбутнє. Зробити акцент на вихованні власної зміни, тих, ким ми могли б по праву пишатись – пріоритетна лінія в розвитку великого футбольного господарства ворсклян. В найближчому майбутньому, на чому наголосив віце-президент клубу Олег Лисак, візьмуться до розробки спеціальної програми із залучення талановитих дітей до занять футболом саме в школі «Ворскли». 
 
Про завдання очільник клубу Роман Черняк говорив конкретно: «Нам потрібно втрутитися в боротьбу за медалі та постаратися пройти в груповий етап Ліги Європи». Головний тренер команди був більш стриманим, але погодився з тим, що як мінімум потрібно до цього прагнути. Точно знаємо, ідея підтримується і в команді, отож хлопці об’єднані єдиною метою. Справа тільки за грою. В першому турі Ліги Парі-Матч 23-го липня «Ворскла» приймає одеський «Чорноморець». Початок о 19:30. Квитки на гру вже у продажу!
 
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.