Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1102
0

Владимир ШАРАН: «Мы очень тщательно готовились к чемпионату»

Наставник «Александрии» - о предстоящем старте сезона

Владимир ШАРАН: «Мы очень тщательно готовились к чемпионату»

Тренер «Олександрії» - про початок чемпіонату.

«Вже в суботу стартує чемпіонат і, як завжди, жеребкування до нас відноситься «дуже добре». Перший тур відразу з «Динамо», далі домашній поєдинок з «Ворсклою». Наступні матчі - «Шахтар» на виїзді та вдома «Зоря». Ми дуже ретельно готувались до початку чемпіонату. Такого старту у нас ще не було. Нам ще доведеться зіграти в Лізі Європи.

Команда зібралась 14 червня і почали підготовку. Ми зіграли 2 матчі в Україні з «Олімпіком» та «Ворсклою» і перемогли з однаковим рахунком 1:0. Потім відправились на двотижневий збір в Словенію, де провели 5 матчів. З «Копером» зіграли 2:2. В наступній грі  перемогли учасника Ліги Чемпіонів – «Жальгіріс» - 2:0. В третьому матчі поступились, і це була єдина поразка на зборах -  хорошій команді «Ягеллонія» 0:1. З «Алюмінієм», це четвертий спаринг,  було дуже багато боротьби. Ми перемогли 2:1, але після цього матчу у нас є травмовані.

І тепер не зможуть до початку чемпіонату відновитись А.Цуріков та В.Грицук. Під питанням також  А.Полярус. А в заключному поєдинку зустрілись з «Вііторулом». Це був найсильніший суперник. З ними зіграли 1:1. Ми дуже вдячні Сергію Анатолійовичу за те, що нам дав можливість вперше  в історії клубу виїхати в літнє міжсезоння за кордон, де були хороші умові: і готель, і харчування,  і поля, і відновлювальні процедури.

Під час міжсезоння команду залишили: Д.Дедечко, який вирішив продовжити кар'єру в Росії. Есеола не відповідав тим умовам, що ми хотіли. Д.Таграмадзе  повернувся в "Шахтар". У нього реабілітація. Сподіваємось, що взимку він повернеться на правах оренди. М.Імереков поїхав до Білорусі. У нас була домовленність: якщо у Максима буде краща пропозиція, то ми його відпустимо. О.Гуськов та Б.Бичков два місцевих таланти на яких я надіявся. Ми давали їм шанс, але вони не проявили себе. Тепер О.Гуськов в ФК «Полтаві», а  Б.Бичков в МФК «Миколаїв». Новачки: А.Гітченко, Б.Боровський, А.Цуріков, М.Жичиков. Сьогодні ще заявимо нападника з «Динамо» - Романа Яремчука. Сподіваюсь, що ці хлопці нам допоможуть. Головне, що ми зберегли кістяк команди. Це завдяки президенту клубу. Для наших гравців були пропозиції із закордонних чемпіонатів, але ми  їм покращили умови, щоб вони залишились».

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.