Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
3233
1

Александрия: билеты на матчи Лиги Европы 25-30 гривен

Руководство «горожан» рассказало о ценовой политике клуба

Александрия: билеты на матчи Лиги Европы 25-30 гривен

Квитки на футбольні матчі на олександрійському стадіоні «Ніка» коштуватимуть вболівальникам 25 або 30 гривень, в залежності від місця.

Про це повідомили під час прес-конференції за участі керівництва та тренерського штабу ФК «Олександрії», що відбулось сьогодні, 21 липня, в Будинку футболу.

Як зазначив директор ФК «Олександрії» Дмитро Кітаєв, вказана вартість квитка передбачена як для матчів Ліги Європи, так і для Кубку України та інших чемпіонатів. Також він поінформував, що продаж квитків та абонементів на новий сезон має розпочатись найближчими днями.

Крім того, журналістам розповіли про завершення робіт з реконструкції стадіону та приведення його у відповідність до вимог УЄФА.

Так, за словами Д. Кітаєва, на стадіоні з'явиться додатковий вхід з вулиці Першотравневої для вболівальників 1, 2, 3, 4, 5 и 10 секторів. На цей вхід, як і на всі існуючі, встановлені сучасні турнікети. Також на стадіоні облаштували додаткові місця для людей з обмеженими можливостями, додаткові туалети, встановили систему автоматичного поливу та  суттєво удосконалили освітлення згідно вимог УЄФА.

Свій перший матч на оновленій футбольній арені олександрійські футболісти проведуть 28 липня в рамках Ліги Європи проти свого потенційного суперника, який визначиться сьогодні.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.