Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3588
1

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Верес - очень сильный коллектив»

Главный тренер «Волыни» прокомментировал ничью с «Вересом»

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Верес - очень сильный коллектив»
veres.club
Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний назвав нічийний підсумок товариського поєдинку своїх підопічних з командою Народного Клубу «Верес» - прийнятним. В той же час, пояснивши, що деякі з луцьких футболістів не відчули характер історичного протистояння і не продемонстрували належного рівня бійцівських якостей.
 
- Відчував, що гра буде напруженою, що буде шалений ажіотаж навколо цього матчу. Зрозуміло, що вболівальники у Рівному справді прагнуть справжнього якісного футболу і заслуговують на хорошу команду. Зараз Володимиру Мазяру вдалося таку команду створити. Нинішній «Верес» - дуже сильний колектив: злий, з характером, вміє нав’язувати супернику свою гру і досягати результату Ми відчували, що суперник буде максимально зарядженим. Натомість, деякі наші футболісти виявилися морально неготовими до такого матчу. Не відчули цього особливого характеру протистояння.
 
Загалом, думаю, гра сподобалася глядачам. І ті вболівальники, які не прийшли на стадіон – мають жалкувати. Обидва тайми пройшли у дуже напруженій боротьбі. Ми трохи не змогли пристосуватися до в’язкого поля. Це заважало нам в останній стадії атак. Гра дала нам інформацію для роздумів. Ми повинні активніше боротися на полі.
 
Результат – нормальний. Рівнянам – сьогодні точно не соромно. А ми знаємо, що повинні додати в характері.
Источник ФК Верес
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.