Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3116
3

Волынь и Верес сыграли вничью

Команды провели спарринг перед стартом сезона

В понеділок, 18 липня, «Волинь» провела останній контрольний поєдинок перед стартом нового чемпіонату. Суперником лучан став рівненський «Верес», а сам матч проходив у Рівному за підвищеної уваги з боку місцевої публіки та бойового настрою ультрас обох клубів.

Гра, на радість глядачів, видалася доволі видовищною, з високими швидкостями та достатньою кількістю гострих моментів поблизу воріт обох команд. Перший тайм пройшов хоча й за ігрової переваги волинян, котрі не використали ряд гарних моментів для взяття воріт, в тому числі й пару виходів сам на сам з кіпером. Втім, господарі також у боргу не залишалися і кілька разів суттєво загрожували воротам Кичака. Однак, на перерву суперники пішли за нулів на табло.

Після відпочинку, «Волинь» відчутно додала і після тривалого натиску досягла бажаного на 67-й хвилині. Після порушення поблизу карного майданчика Богданов потужно пробив зі штрафного, воротар не зумів справитися з м’ячем, той відскочив до Горопевшека, який головою переправив круглого в сітку. Та на 74-й хвилині гри господарі, які прагнули відігратися, таки досягли свого й у контратаці Ралюченко зрівняв рахунок.

Кінцівка матчу пройшла під диктовку «Волині», гравці якої принаймні тричі були зобов’язані забивати вдруге, однак гра так і завершилася внічию – 1:1.

Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ukrfanat
тупішого коментатора ніж кривошеєв я не зустрічав
Crusaider
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
brainak
и что,никто не напишет,что судья был с Волыни? И подсуживал всю игру?