Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 июля 2016, 20:46
2242
0

Карпаты обыграли чешскую Карвину

Львовский клуб завершил учебно-тренировочный сбор в Польше

| Обновлено 16 июля 2016, 20:46
2242
0
Карпаты обыграли чешскую Карвину
fckarpaty.lviv.ua

Четвертий і останній спаринг на польських зборах «Карпати» провели в Чехії, проти місцевої «Карвіни». Грати довелося у дощову погоду, щоправда, на хорошому газоні. Підопічні Сергія Зайцева вийшли на поле у такому складі: Підківка, Ксьонз, Лобай, Нестеров, Кравець, Новотрясов, Вербний, Худоб’як, Мірошніченко, Ґ. Лещук, Грисьо.

Одразу ж, зі стартових хвилин, господарі поля провели дуже небезпечну атаку, що могла б завершитися голом, але після акцентованого прострілу з флангу, нападник чехів пробив не кращим чином із кількох метрів – м’яч перелетів ворота.

Після цього гра трохи заспокоїлася та вирівнялася, команди не надто активно атакували, принаймні до 25-ої хвилини. Саме тоді Грисьо вдало розібрався на фланзі із суперниками і віддав вивірену передачу на Лещука, але аргентинець відповів взаємністю і теж схибив.

Рівна гра протрималася до кінця першого тайму, коли чехи отримали шанс на штрафний. Після навісу господарі поля випередили карпатівських захисників на другому поверсі і пробили ворота Підківки. Але не пройшло й хвилини як рахунок зрівнявся. Карпатівці провели швидку атаку, у результаті якої Грисьо віддав прекрасну передачу на Мірошніченка і Денис у падінні головою замкнув дальню штангу. Після цього красивого гола команди пішли на перерву.

Під час відпочинку Сергій Зайцев провів одну заміну – замість Вербного вийшов Чачуа. Одразу ж зі свистком судді, карпатівці захопили центр поля і почали штурмувати ворота «Карвіни» за рахунок прострілів та навісів. Зрештою, так сталося, що по перерві «зелено-білі» просто не давали чехам жодної хвилини спокійного передиху, натомість, самі безперервно атакували і у підсумку забили ще двічі.

В обох випадках гольові атаки створював Ігор Худоб’як. Спершу ветеран «левів» знайшов у карній зоні Марковича, який щойно вийшов на заміну – Андрій спокійно переправив круглого в сітку. А згодом, на передачу Худоб’яка відгукнувся Саламаха і в один дотик відпасував круглого на Чачуа. Амбросій так само холоднокровно забив третій гол.

Тож «зелено-білі» на мажорній ноті завершили збори і з добрим настроєм повертаються додому.

«Карвіна» (Чехія) – «Карпати» (Львів) – 1:3
Голи за «Карпати»:
Мірошніченко, 44, Маркович, 74, Чачуа, 80.

«Карпати»: Підківка, Ксьонз, Лобай, Нестеров (Маркович, 72), Кравець, Новотрясов (Полюганич, 63), Вербний (Чачуа, 46), Худоб’як (Савошко, 83), Мірошніченко (Саламаха, 72), Лещук (Кадимян, 63), Грисьо (Костевич, 60). 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.