Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1312
0

Арбитры ПФЛ провели тренировочный сбор

Судьи провели подготовку к старту нового сезона

Арбитры ПФЛ провели тренировочный сбор
З 12 по 15 липня у Києві відбувся навчально-тренувальний збір арбітрів та асистентів арбітра першої та другої ліг ПФЛ.
 
На початку НТЗ усі представники «футбольної Феміди» ПФЛ пройшли тестування з Правил гри та успішно впоралися із відео-тестом УЄФА.
 
А вже після урочистого відкриття літніх зборів розпочалася справжня робота. У перший навчальний день на офіційних осіб матчу чекало ввідне теоретичне заняття, під час якого піднімалися теми щодо змін та доповнень до Правил гри IFAB у 2016 році, сучасних вимог ФІФА, УЄФА та ФФУ щодо трактувань ігрових ситуацій та прийняття правильних рішень під час гри рукою та оцінки єдиноборств.
 
Ще більш інтенсивним видався другий день занять. Вранці відбулося спільне заняття арбітрів та асистентів арбітра, під час якого вони працювали над поліпшенням командної роботи, зокрема, визначенням положення «поза грою».
 
Після обіду на арбітрів чекало обговорення відеоматеріалів: епізодів із позбавленням суперника очевидної гольової можливості, симуляцією та неправомірними діями руками, а ввечері - теоретичне заняття на тему виконання функціональних обов’язків щодо оформлення рапорту арбітра.
 
У свою чергу, асистенти арбітрів отримували цінні практичні поради щодо різноманітних ігрових ситуацій («поза грою», рівень концентрації на грі, єдиноборства, втручання в гру, робота в групах, тощо), якими ділився відомий італійський фахівець, інструктор ФІФА Джованні Стеванато.
 
Практична програма тренувань арбітрів та асистентів арбітра включала у себе інтервальні тренування на стадіоні «Атлет» НТК ім. В. Баннікова.
 
У п’ятницю офіційні особи матчу ПФЛ завершили підготовку до нового сезону, склавши тест ФІФА.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.