Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1423
0

Денис МИРОШНИЧЕНКО: «Сборы – это всегда сложно»

Игрок «Карпат» – о тренировочном сборе команды

Минулого тижня львівські «Карпати» вирушили на тренувальні збори до Польщі. Менше, ніж за сім днів «леви» провели вже два спаринги. Спочатку здолали «Рух» із Хожува, а вчора мінімально поступилися «Гурніку» із Забже. Про перші дні тренувальних зборів Інформаційному центру «Карпати» розповів Денис Мірошніченко. 

«Збори – це завжди важко і непросто, але корисно і необхідно. Ми звикаємо до вимог нового тренерського штабу, вся команда перебуває у класному настрої і працює з подвійною енергією. Перед нами є певна ціль, поставлена тренерським штабом і ми йдемо до неї спільними зусиллями. Маємо сприятливі умови – хороші поля, гарний готель. Настрій у всіх чудовий». 

«Перша гра на зборах була дуже хорошою. Крім того, що «Рух» є серйозним суперником, ми діяли під впливом великих навантажень. Незважаючи на це, нам вдалося продемонструвати кращі якості та впевнено перемогти. Звичайно, є певна втома, але ми вже звикли до цього і розуміємо, що це неодмінний атрибут всіх зборів. Щоденна праця потрібна команді і кожному з нас зокрема».

«Вчорашня гра з «Гурніком» була чимось схожою на суботню, коли нашим опонентом був «Рух». Сильний суперник, великі навантаження... Тренери просили перетерпіти і поставитися з розумінням до цього. Фактично то була остання гра з таким навантаженням. Було важко, але ми старалися. Як на мене, команда віддала всі сили. Робимо висновки, забуваємо цю гру і готуємося до чергового спарингу з новими сподіваннями і бажанням».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.