Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 июля 2016, 20:01
2277
0

Карпаты проиграли Гурнику

Судьбу матча решил единственный гол поляков

| Обновлено 11 июля 2016, 20:01
2277
0
Карпаты проиграли Гурнику
fckarpaty.lviv.ua

Після перемоги над хожувським «Рухом» львівські «Карпати» вирушили до Забже, у гості до 14-разового чемпіона Польщі, які, однак, у минулому чемпіонаті посіли передостаннє місце в Екстраклясі. Тамтешній «Гурнік» приймав львів’ян на своїй основній арені і виставив найсильніший склад. 

Сергій Зайцев не змінював той склад, який взяв участь у розгромі «Руху»: Підківка, Кравець, Лобай, Нестеров, Ксьонз, Новотрясов, Худоб’як, Кльоц, Грисьо, Костевич, Лещук. Якщо стартовий склад не змінився, то зміни відбулися на лаві запасних. Так, через ушкодження, зіграти не змогли Гегам Кадимян та Ігор Богач.

Грати командам довелося за аномальної спеки – 36 градусів. До того ж «Карпати» мали тренування зранку, та й у неділю працювали у режимі дворазових занять. Тому на поле «зелено-білі» виходили на фоні втоми.

Перший тайм видався не надто багатим на моменти. Усе ж гострішими були господарі. Так, на 23-ій хвилині карпатівці трохи помилилися в обороні, чим поляки і скористалися. Могли «гірники» забивати і другий гол, але команду виручив Роман Підківка.

Другу половину гри карпатівці провели значно активніше. Одразу по перерві на поле вийшли Мірошніченко та Чачуа, які замінили Кравця і Кльоца, відповідно, а трохи пізніше, замість Грися вийшов Полюганич. Саме Дмитро міг забити одразу ж, першим дотиком. Після передачі з флангу вінгер пробивав головою, але відмінну реакцію продемонстрував кіпер поляків. Першим на добиванні був Бланко-Лещук, але м’яча з самої лінії воріт вибив захисник.

На 75-ій хвилині Савошко замінив Худоб’яка, а Саламаха Лещука. Свіжі сили просто змусили карпатівців піти вперед і лише диво врятувало суперників від пропущеного гола. Протягом останніх 10-и хвилин спарингу, один лише Чачуа двічі отримував хороші нагоди, пробиваючи головою, але вразити ціль не зміг. Шанс мав і Ксьонз, якому асистував Савошко, але Павло пробив повз ворота. На жаль, забити нічийний гол карпатівці так і не змогли, але загалом провели непогану гру на фоні втоми. Уже в вівторок на них чекатиме ще один спаринг проти «МК Алжир». Розпочнеться матч о 17:00 за київським часом.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Хаби АЛОНСО: «Я решил остаться в Байере»
Футбол | 29 марта 2024, 15:49 0
Хаби АЛОНСО: «Я решил остаться в Байере»

Главный тренер «фармацевтов» опроверг слухи о своем летнем уходе

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.