Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 июля 2016, 21:34
3561
3

Карпаты разбили Рух из Хожува

Львовяне провели первый спарринг на сборах в Польше

| Обновлено 09 июля 2016, 21:34
3561
3
Карпаты разбили Рух из Хожува
fckarpaty.lviv.ua
Львівські «Карпати», які готуються до сезону у Польщі, впевнено перемогли у своєму першому спарингу. Суперником «левів» став один з найтитулованіших клубів сусідньої держави – «Рух» із Хожува. 
 
«Карпати» вийшли на матч у доволі несподіваному складі. Захищати ворота довірили Роману Підківці, фланги оборони закривали Павло Ксьонз та Василь Кравець, у центрі захисту діяли Андрій Нестеров та Іван Лобай. Трійку центральних хавбеків склали Ігор Худоб’як, Дмитро Кльоц, а також Артур Новотрясов, який розташувався на позиції опорника. Фланги атаки під своїм контролем тримали Володимир Костевич та Максим Грисьо, а на вістрі грав Ґуставо Лещук. 
 
Попри те, що грали «Карпати» у гостях, вже з перших хвилин вони придавили суперника за рахунок потужного пресингу та вдалої взаємодії у центрі поля. Результат не забарився – на 4-ій хвилині Новотрясов несподівано приклався до м’яча метрів з 25-и і круглий залетів акурат у дев’ятку «Руху»! 
 
Поки господарі приходили до тями, карпатівці забили вдруге. Дмитро Кльоц класно розібрався із оборонцями, вийшов сам на сам і переграв кіпера поляків – 0:2. Йшла всього лише сьома хвилина гри...
 
Як не старалися господарі, але їм не вдалося створити біля воріт Підківки жодного моменту. Експериментальна оборона діяла впевнено та злагоджено, тож на перерву команди пішли за комфортної переваги «Карпат». Варто при цьому відзначити дуже красиву гру у виконанні львівської команди, яка, зрештою, й переросла у результат. 
 
Нічого не змогли протиставити поляки українцям і в таймі другому. Більше того, на 53-ій хвилині Максим Грисьо заробив пенальті, що його впевнено реалізував Павло Ксьонз – 0:3! Одразу після цього тренерський штаб команди провів велику кількість замін. На поле вийшли Іван Сілецький, Андрій Маркович, Денис Мірошніченко, Володимир Сениця, Ігор Богач, Дмитро Полюганич, Амбросій Чачуа, Максим Саламаха, а також Назар Вербний, якого невдовзі замінив Вадим Страшкевич. 
 
Поки «леви» притиралися, поляки нарешті змогли загострити ситуацію біля воріт суперника. Однак тут найвищих компліментів заслужив кіпер Іван Сілецький, який відзначився блискучим сейвом, врятувавши ворота від вірного гола. Тож у підсумку «Карпати» перемогли 0:3 і продовжують підготовку до сезону у доброму настрої. 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Alex Ponyatenko
Почему сборы в Польше? Денег много? Вот и Днепр зачем-то в Нидерланды повезли!
Пусть в Украине готовятся!
mat42016
Хваліть!!! Нє? Нитіки задрипані!!!