Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 17 июня 2016, 21:34
6747
12

СИРОТА: «С такими принципами ФИФА примет сборные ДНР и ЛНР»

Экс-президент ПФЛ не понимает, почему Украина должна играть в футбол с Косово

| Обновлено 17 июня 2016, 21:34
6747
12
СИРОТА: «С такими принципами ФИФА примет сборные ДНР и ЛНР»
Sport.ua

Колишній президент ПФЛ різко розкритикував рішення ФІФА дозволити збірній Косово виступати у відбірковому циклі до ЧС-2018.

«Рішення ФІФА та УЕФА нелогічні, - каже Святослав Сирота, - Мене обурює те, що Косово взагалі прийняли у члени ФІФА. Із такими принципами завтра можна допустити до відбіркового циклу збірні ДНР та ЛНР або Придністров’я. Дії ФІФА суперечать статуту ООН. Цей орган не визнає Косово як незалежну державу. Україна також її не визнала. Тепер відкритим є питання, як гравців з Косова пускатимуть у ті країни, які не підтримали незалежність і вступ цієї країни в УЕФА, серед яких і Україна. Подібний інцидент уже траплявся в Україні, коли команду гандболісток з Косово не пустили на матч єврокубку проти львівської «Галичанки». Підозрюю, що наші прикордонники відмовлять збірній Косово у в'їзді. І правильно вчинять. І що тоді? Нашій збірній доведеться домашній поєдинок провести на чужій території. Я навіть проти того, щоб збірна України їхала в гості до Косово. Закони треба поважати. Якщо Україна не визнала цієї держави, то чому ми маємо грати на їхній території у футбол?!»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
BekXan
Совершенно верно.
asonassa1983
100% згоден з Сиротою
Nigmatullin
"товарищ" , вы сайтом ошиблись, вам не кажется что ваше место на паРаше
petr22222
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dragao-juventino
А як наша збірна потрапить в це Косово? Де футболістам взяти візи цієї псевдодержави, з якою у нас немає і не повинно бути дипломатичних, та і будь-яких контактів? І яким транспортом добиратися на гру? ФІФА біжить попереду паровоза.
P.S. І, до речі заперечувати факт сербоциду в Косово може тільки нелюд і найостанніший мерзотник. Це все одно, що заперечувати голодомор 32-33 років, штучно організований Кремлем в Україні. Проти фактів не попреш.
Іванко Іваночко
А Крим точно приймуть, якщо ми визнаємо Косово. Косово - це Сербія і крапка. Такими темпами європейські дєрьмократи постворюють по Європі ще міста-держави і тоді наша збірна точно з групи виходитиме.
Ptschtl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lukas1605
А кто это-Святослав Сирота?