Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 10 июня 2016, 11:30
739
0

ПАВЕЛКО: «Важно, чтобы сборная показала прекрасную игру»

Президент ФФУ - о шансах сборной Украины на Евро-2016

| Обновлено 10 июня 2016, 11:30
739
0
ПАВЕЛКО: «Важно, чтобы сборная показала прекрасную игру»
Президент Федерації футболу Андрій Павелко дав невеликий коментар перед стартом чемпіонату Європи.  
 
– Дуже важливо, щоб наша збірна показала прекрасну гру, залишила у Франції про себе гарне враження. І дуже хотілось би, щоб це відчуття залишалося якомога довше – аж до 10 липня, коли дві кращі команди на європейському континенті зійдуться у фіналі. А нам хочеться, що наші вболівальники отримали масу задоволення від гри нашої збірної. Тут є всі умови. Є чудова робота команди УЄФА, яка в складний час показала злагоджену роботу, як у безпеці і організації, так і в інших побутових питаннях для всіх збірних і федерацій.
 
– Як взагалі триває підготовка, чи немає якихось форс-мажорів і чи все вдалось виконати, що планувалося?
– Найголовніше, що в українській збірній дуже гарний настрій, хороші відносини один з одним. Ми бачили, як на відкритому тренуванні першими, хто пішов давати вболівальникам автографи, були якраз Степаненко і Ярмоленко, причому разом – це теж гарний знак. Вони і на полі показують злагоджену гру, і відчувається, що хлопці один за одного стоять горою, і те, що було раніше, залишилось в історії. Це дуже важливо, тому що сьогодні для нашої країни, для кожного з них вирішується історія їх перебування на Євро-2016, і якісь клубні непорозуміння залишились у минулому. Колектив збірної – це одна сім’я, одна команда. Ми бачимо, як вони жартують, також бачимо гарний мікроклімат – це говорить про багато що. І це все також повинно допомогти нам якомога краще виступити на чемпіонаті Європи.
 
– Які першочергові завдання стоять перед збірною?
– Найголовніше завдання – це вихід з групи. І потім крок за роком, step by step йти далі і ставити максимальні завдання. Тому що кожен український вболівальник і спеціаліст бажає нашій збірній найкращого виступу і досягнення максимальних цілей. Але першочергове завдання – це вихід з групи. І якомога далі пройти турнірною сіткою, на кожній новій стадії отримувати нові завдання і нових суперників.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.