Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 06 июня 2016, 13:33
3999
1

Сборная Украины провела тренировку под дождем

Команда Михаила Фоменко готовится к старту на Евро-2016

| Обновлено 06 июня 2016, 13:33
3999
1
Сборная Украины провела тренировку под дождем
Друга частина неділі у швейцарській Асконі видалася дощовою. Однак, якщо порівнювати місцевий дощ зі зливами, які накрили Париж і Мюнхен, то тут і нарікати немає на що. Опадів у кантоні Тічіно незрівнянно менше. До того ж, щойно гравці збірної України вийшли на поле, дощ почав вщухати і до середини тренування фактично зник. Відтак «синьо-жовті» провели повноцінне заняття, виконавши всі поставлені тренерами завдання.
 
У тренуванні взяли участі всі 23 футболісти, котрі представлятимуть інтереси України на Євро-2016. Займалися з неприховуваним бажанням довести тренерському штабу свою здатність вийти 12 червня в основному складі. Ігрові серії були по-чоловічому жорсткими, але в той же час – в межах правил. Усі партнери поважають один одного і не хочуть, аби їхня сконцентрованість і самовідданість вилилася у чиєсь ушкодження.
 
Завтра у національної команди України – заключне на швейцарському зборі тренування, котре відбудеться ввечері. А 7-го червня автобус доставить збірників з Аскони до Мілана, звідки літак зі збірниками на борту візьме курс на Марсель. Близько 13:15 очікується офіційне прибуття України на фінальний турнір чемпіонату Європи. До початку Євро-2016 залишаються лічені дні!












 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Николай Дмитрич
"Друга частина неділі у швейцарській Асконі видалася дощовою." - може не неділі, а тижня, телепень?