Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 июня 2016, 10:18
3258
11

«Администратор ФК Полтава бросил что-то в лицо болельщику»

«Черкасский Днепр» сделал заявление по эпизоду с дракой во время матча 30-го тура первой лиги

| Обновлено 03 июня 2016, 10:18
3258
11
«Администратор ФК Полтава бросил что-то в лицо болельщику»

«Черкаський Дніпро» зробив заяву щодо сутички під час матчу 30-го туру Першої ліги з «Полтавою»:

«У мережі з'явилася повна версія сутички адміністраторів ФК «Полтава» та вболівальників ФК «Черкаський Дніпро».

Вчора полтавські журналісти сконструювали сюжет, в якому звинуватили черкаських ультрас в звірстві, побитті невинних людей, а так само діях, які суперечать будь-яким нормам поведінки на стадіоні. Після чого «грамотно» обрізали відео і створили «сенсацію», налаштувавши частину інтернет-спільноти та ЗМІ проти нашого клубу і вболівальників.

Але на повній версії відео чітко видно, що ніяких фаєрів на полі не було. Всі вони були у руках вболівальників і ніяк не заважали грі. Через кілька секунд підбіг адміністратор ФК «Полтава» з товаришем і кинув якийсь предмет в обличчя вболівальнику, якому було нанесено травму і після було накладено 5 швів. Два вболівальника нашої команди зістрибнули з трибуни і завдали кілька ударів провокатору. Почалася сутичка, яку допомогли розрядити так само і гравці нашої команди, в той час, коли цим повинні були займатися представники поліції, які в цей час просто спостерігали за тим, що відбувається біля трибуни. Після цього провокатор пішов геть, а через хвилину з'явився зі зброєю, що чітко видно на другому відео. І невідомо до чого б привела ця ситуація, якби його не зупинили колеги і запасні футболісти «Черкаського Дніпра». Публікуємо відеозаписи, щоб кожен бажаючий міг з ними ознайомитися.

ФК «Черкаський Дніпро» ніяким чином не заохочує будь-чиї дії і не виправдовує нікого. Але ми не дозволимо таким нахабним і підлим чином очорняти честь нашого клубу і наших уболівальників!»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
footballist1
Этот администратор - редкий мудак, вечно со всеми заводится во время матчей, слабо ему еще наваляли.
Inside
За таке адміністратора варто відсторонити від футболу ДОВІЧНО!!!
BekXan
Вообще то фаер ушёл на поле ,а потом етот мега нетерпеливый администратор етот фаер кинул назад в толпу фанов ну дальше как всегда летели песни и пляски.Что одни идиоты что вторые.Наказывать нада ОБОИХ ! Кстати по поводу фаеров никого неоправдывая и не защишая но фаеры на поле были и на видео ето видно так что врать не нада. Тут ещё вопрос к кдк по поповоду Фк Полтава о самой игре 22 удара на сколько я помню статитику сделали Днепр и ни одного Полтава !Середняк Первой лиги.Ето сдача матча?
kylt_lichnosti
Что же там за администратор такой в Полтаве и как скоро мы его увидим в ЛП?
BekXan
Тьфу ты вернее Денепр 55 и Оболонь 54
BekXan
Итак судя по турнирной таблице что етот матч был решающим за второе место и выход в пл.И Фк Полтава не играла и не наносила ни одного удара а Днеп а ноборот стрелял как хотел ето чистая сданая игра фк Полтавы !Пусть занимаеться кдк етим матчем и командами,
Streng
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил