Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Россия
| Обновлено 13 мая 2016, 12:46
9463
19

Селезнев разорвал контракт с Кубанью

Украинский форвард рассказал об окончании трудовых отношений с российским клубом и своих планах

| Обновлено 13 мая 2016, 12:46
9463
19
Селезнев разорвал контракт с Кубанью
ФК Кубань

Євген Селезньов прокоментував розрив контракту з «Кубанню» і можливий виклик до збірної України.

- Євгене, є інформація, що на вищому рівні ФФУ Заваров і компанія лобіюють ваші інтереси, щоб Фоменко викликав вас у збірну України. Вже готові їхати?
- Я про це не знаю. В мене свої проблеми, я щойно забрав контракт у «Кубані». 

- Вже віддали вам контракт, тобто ви не гравець команди?
- Да, правильно, контракт забрав.

- В Україну летіти будете?
- Виходить, так, полечу через Україну...в Україну - там родина на мене чекає.

- Які пропозиції є з України?
- Не можу казати, потрібна тиша.

- Топ-клуби України?
- (Сміється). З чого ви взяли, що це буде Україна?

- Навіть так... у Європу поїдете?
- Та не можу говорити, агент займається

- Ну, тоді у збірну вас таки кликатимуть. Наші джерела так кажуть. Образи немає на Фоменка, що тоді не викликав? Може на когось з керівництва ображаєтесь?
- Та які образи. Потрібно було покращувати кондиції. Ось я 9 ігор зіграв, забив 3 голи. На це були об'єктивні причини: інший клуб, інший чемпіонат, інша країна. У нас не вийшло з «Кубанню», ось і все.

- А «Кубань» гроші віддала? 

- Цим займатимуться юристи, не я.

Источник Depo.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jekavayp
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
DKTheBest
А что там с голодными детьми? Так и поели?
pavel8873
И зачем было перед этим пару дней ломаться - все нармально , ничего не знаю ... Мне понравился коммент , здесь, кто то из наших , типа : ,,Селезнёв спалился , хотел отжать Кубань Украине - не получилось,,. Чувство юмора есть - уважуха !!!
vitalii_bondarenko
Суть русских - пообещать, не платить 3 месяца зарплату, обвинить в сдаче матча, разорвать контракт без отступных, Жека не сдавайся, иди в Мордовию или Шинник там лохов тоже любят
Henriklarsson
не долго музыка играла...
Leon Leon
Месье, же не манж па сис жур. Гебен зи мир битте этвас копек ауф дем штюк брод. Подайте что-нибудь бывшему...........................................
kent4555
Тунец, ты поступил, как последнее мудило. Пока парни не смотря ни на что, боролись за честь Днепра, ты ломанулся за стремным счастьем. Бог тебе судья.
LeonidZhitomir
- В Україну летіти будете?
- Виходить, так, полечу через Україну...в Україну - там родина на мене чекає.
Саша Гайдай
надеюсь до его кротячего умишка дошло, какое гавно это руцкий мир и в каком он сейчас гавне. Дурачок, не выдержал обнажив свои рашистские икла. Другие колорады в составе сборной моей Украины затаились и ожидают окончания Евро....
pitt_not_brad
Ага, Кубань гроші віддала... Ще свої заплатив, щоб відпустили... От як чоловік любить Батьківщину... А може, все ж таки, гроші?
zothim
Я так і думав . Все правильно робить - його ціль Евро у Франції - ось тому, це усе і заворушилося. Він буде на Евро і це чудово , у нас нападників немає , буде Зозуля , Селезньов і ще Гармаш . Думаю ми усі розуміємо що немає кому у нападі грати , він нам потрібний .
nitomir
kent4555, 13.05.2016 14:14]Тунец, ты поступил, как последнее мудило. Пока парни не смотря ни на что, боролись за честь Днепра, ты ломанулся за стремным счастьем. Бог тебе судья.
====================================
Ну и как там честь ДД после кубка поживает??? Да у последней шлюхи ее поболее будет.
zothim
І для тих хто в "танку" і не розуміє чому Селезньову не давали виклик у збірну із Росіїйського клубу (не важливо за який він грає клуб у Россії , Зеніт , Кубать -то не важливо) .. Важливо розуміти що нашим ФФУ керують наші олігархи Ахметов , Коломойський , Суркіс - і вони дуже обідилися на Россію за те, що вони зробили із їхнім бізнесом у Донецьку , Криму , Луганську . Ахметов обідився що не може грати на Донбас Арені , що втратив половину своїх статків із за цієї війни , Коломойський як ви напевне розумієте має серйозні фінансові проблеми , тому Дніпро у проблемах, Суркіс також втратив гроші . Тому Наше ФФУ не дуже буде радіти таким гравцям що грають за Російські клуби . Тим більше із Дніпра - де Коломойський перейти в Кубань - то була помилка, про яку Селезньову напевне не пояснили.
Хоча дорогі патріоти - подумайте самі Селезньов прийшов у Кубань , скосив грошей ( зараз суд виграє і видоїть ще трішки каси із російського клубу ) і плюс поміг Кубані вилетіти із вищої ліги (скорше всього Кубань вилетить) . Тому я думаю що Селезньова зрадником важко назвати , я б його назвав деверсантом ))))