Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2793
0

Владимир ШАРАН: «Нельзя сказать, что была легкая игра»

«Александрия» – «Говерла» – 2:0. Послематчевая пресс-конференция главного тренера «Александрии»

Владимир ШАРАН: «Нельзя сказать, что была легкая игра»
Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран:
 
- Не можна сказати, що була легка гра, бо в перші 25 хвилин у нас багато чого не виходило в атаці. Хотіли забити швидкий гол, але не вийшло. Тому хлопці трошки нервували, тому що розуміли, що треба сьогодні перемагати, робити свято для вболівальників, і виконувати те завдання, яке було перед нами – тобто зайняте шосте місце. Але потім, після забитого м’яча, я задоволений діями наших футболістів. Єдине що – треба краще реалізовувати моменти, тому що навіть в кубковому поєдинку, який буде в середу з «Шахтарем», може бути один момент і треба його реалізувати. Тому в мене є претензії до атакуючої ланки. А так, в цілому, ми сильно задоволені, тому що перемогли і виконали завдання, яке перед нами поставив президент по ходу чемпіонату.
 
- До цієї зустрічі ви останній раз грали в два форварди ще в Комсомольську в Першій лізі з «Гірником-Спорт»…
- Це не правда. Значить, ви погано дивитесь. Ми грали з «Карпатами» у два форварди. Ми грали з Полтавою, ми грали з «Волинню»…
 
- Це було розраховане на швидкий гол?
- Ні. Це було розраховане на перемогу.
 
- Чого не вистачає Кулішу?
- Чому я сьогодні його не поміняв, бо дуже хотілося, щоб він забив, щоб відчув впевненість. Вимоги, які були в нього раніше, в нас трошки інші вимоги до нападників. Я маю на увазі, що треба відпрацьовувати і в захисті, багато чорнової роботи виконувати. Він виконував багато з того, що ми вимагали – він притримував м’яч, чіплявся за ці м’ячі в атаці, він дуже нам помагає. Маю на увазі, не тільки в сьогоднішньому поєдинку, а й в інших. Але треба забити! Я думаю, що він заб’є, і в нього з’явиться впевненість. Самі бачили, що в нього були моменти, які треба забивати. Раніше він забивав – в нього були півмоменти, і він забивав.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.