Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 апреля 2016, 09:55
852
0

Андрей ТКАЧУК: «Будем искать подходы к воротам Карпат»

Полузащитник «Ворсклы» поделился ожиданиями от матча с «Карпатами»

| Обновлено 29 апреля 2016, 09:55
852
0
Андрей ТКАЧУК: «Будем искать подходы к воротам Карпат»

Колишній капітан «Карпат», а нині ворсклянин Андрій Ткачук у грі першого кола відзначився голом у ворота своєї колишньої команди, хоча й не святкував те взяття воріт на стадіоні «Україна» у Львові. Перед поєдинком 24-го туру, що відбудеться в Полтаві в останній день квітня, півзахисник поділився своїми передчуттями…

- Андрію, «Ворскла» поступилася динамівцям Києва, хоча отримала чимало схвальних відгуків. Така оцінка трішки пом’якшила розчарування від програного матчу?
- Особисто за себе можу сказати, що мені від цього не ліпше. Грали ми також не найкращим чином. Особливо це стосується першого тайму. Так, якби використали дві-три своїх нагоди, могли б розраховувати на більш позитивний результат, а так те, що є. Коли в другій половині гри пропустили, вже за великим рахунком втрачати було нічого, пішла більш розкута гра.

- Зрозуміло, що «Динамо» є «Динамо» і поступитися такій команді не соромно. І все ж який настрій перед зустріччю з «Карпатами»?
- Звісно, ми розуміємо, що могли створити сенсацію. Не вдалося, що поробиш. Настрій звичайний, робочий. Готуємось як до звичайного матчу. Хочемо дома обіграти львів’ян.

- Що про сьогоднішні «Карпати» скажеш?
- Зараз настільки багато інформації в інтернеті й на телебаченні, що приховати щось дуже важко. Можливо, я знаю на дещицю більше за інших наших хлопців.

- Які спогади про Львів, де тобі довіряли капітанську пов’язку свого часу?
- Спогади найліпші. В цій команді я професійно зростав. Розпочинав із дублерами, потім поступово заслужив місце в складі головної команди. Провів у Львові цілих дев’ять років. Словом, є що згадати про місто, його людей, колектив футбольного клубу, якому я дуже вдячний. Та професійний спорт знаєте який. Зараз я гравець «Ворскли» й усі мої прагнення та думки лише з цією командою.

- Львівська команда суттєво змінилась відтоді, коли ти пішов. З кимось спілкуєшся зараз?
- Мій кум Олег Голодюк на провідних ролях. Спілкуємося час від часу з Ігорем Худоб’яком.

- В домашніх іграх завжди подвійна відповідальність, чи не так?
- Так і є, перед своїми трибунами не можна не старатися. Треба якомога активніше вступити в гру й шукати підходи до воріт «Карпат».

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.