Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 октября 2020, 00:48
2372
0

Президент Вереса: Дедышин не может быть спортдиром клуба

Экс-директор «Карпат» не может быть функционером ровенского клуба

| Обновлено 08 октября 2020, 00:48
2372
0

Кілька днів тому було анонсовано, що Ігор Дедишин стане новим віце-президентом «Вереса». Відомий футбольний діяч, який довгий час був спортивним директором ФК «Карпати» мав приступити до роботи вже найближчим часом. Втім, виникли певні юридичні колізії, які унеможливили долучити його до «Вереса». Про це повідомив сьогодні президент НК «Верес» Олексій Хахльов.

- Ігор Дедишин не є членом народного клубу, зважаючи на те, що він не проживає у Рівненській області і не народився тут. – каже Олексій Хахльов. – Це є єдиною умовою участі в народному клубі. Тому, Ігор Дедишин не може на сьогоднішній момент бути віце-президентом «Вереса». Відповідні зміни до Статуту ми будемо пропонувати членам внести на Загальних зборах. Також в нас є ще два віце-президенти, які є не членами. До моменту Загальних зборів вони будуть відсторонені від роботи. Ці питання будуть на обговоренні, і все вирішуватимуть люди.

Врегулюють питання статутної колізії на Загальних зборах народного клубу. Орієнтовною датою зібрання майже 4-х тисяч членів «Вереса» визначили 6 червня, після закінчення чемпіонату.

Разом з цим, на сьогоднішній прес-конфереції керівництво клубу озвучило ще одну новину. «Верес» роботу зі своїми партнерами вивів на абсолютно новий рівень. Разом із ТМ «Лімо» народний клуб створить спільне підприємство, яке займатиметься фінансовою допомогою червоно-чорним. Такий крок є обов’язковим, зважаючи на те, що «Верес» планує виступати у Першій лізі, а в українському законодавстві є певні вимоги стосовно цього. Також, одним із основних пунктів домовленостей з «Лімо» є те, що ця компанія бере на себе зобов’язання гасити дефіцит бюджету клубу у разі виникненні такої ситуації.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри
Бокс | 25 апреля 2024, 14:53 6
Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри

Также MEGOGO покажет поединок Беринчик – Наваррете

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 14
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.