Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 01 мая 2016, 01:38
2312
5

Микола ВАСИЛЬКОВ: «Реброву треба спробувати себе в Англії»

Український спортивний журналіст висловив свою думку щодо майбутнього Сергія Реброва

| Обновлено 01 мая 2016, 01:38
2312
5
Микола ВАСИЛЬКОВ: «Реброву треба спробувати себе в Англії»
sport.ua
Український спортивний журналіст Микола ВАСИЛЬКОВ під час веб-конференції розповів Sport.ua про те, як Сергій Ребров змінився, ставши головним тренером «Динамо», і де він може спробувати свої сили у недалекому майбутньому:
 
«Ребров дуже змінився. Ми з ним в кіно сиділи, десь іще, якісь чвари були, потім вигадували якісь цікаві штуки. Він дуже змінився, коли став тренером, це всі можуть підтвердити. І це правильно, бо тоді він був футболістом, потім ветераном, помічником тренера — відповідальність ніс лише за себе. А зараз на ньому 25 гравців складу, багато працівників. Він показує результат, тож недарма працює над собою. Це дуже важко зробити відомому футболісту — перейти з розкутого улюбленця усіх до людини, яка несе відповідальність за команду. Потрібно приймати контрастні рішення — і гарні, і погані. А Ребров — це ікона навіть, може, більше, ніж Шевченко, для київського сектору. Ребров еволюціонує як особистість на очах. Леоненко його цькує, а Ребров росте, стає міцніше, потужніше.
 
Суркіс зараз йому пропонує п'ятирічний контракт підписати. Я би на місці Реброва попрацював іще рік і подумав. Все-таки «Динамо» — це така платформа, де довгого успіху не можна знайти. Йому треба спробувати себе в Англії, там його всі чудово знають, пам'ятають. Мені як фанату «Динамо» не хочеться, що Ребров йшов. Це я одною ногою стаю на особистість Реброва, на його територію. Це, мені здається, класний розвиток його як тренера. У нас же тренери, не знаючи мови, не так багато тренують. А Ребров нормально володіє не лише мовою, а й риторикою. Я слухав його відповіді англійською на запитання на «Етихаді». Він говорить з акцентом, як всі в Англії. Проте його риторика така, як в принципі вони і говорять, в притаманному собі стилі. Він буде там своєю людиною. Дивлячись на нього, не будуть говорити: «Хто це до нас приїхав?». Якби хтось із українських тренерів приїхав, то був би провал».
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
euro2012_za_2012euro
Из серии "Пошли сплошные флэш-рояли - буду играть пока везет, а потом наступила черная полоса..."
А если бы Ребров проиграл ЧУкр, то спустили бы всех собак, и отправился он тренировать Рух (Винники)
euro2012_za_2012euro
Микола ВАСИЛЬКОВ рассказывает о рыбалке : "Поймал большую рыбу и у нее вот такой глаз был !..."
zhevaua
Дело даже не в образованности. Он играл в Англии, а при необходимости, английский язык за 3 месяца спокойно подтягивается до уровня "всем все понятно".
Вопрос в практических навыках Реброва. Как тренер, он с большими задатками, но ему самому еще предстоит найти свои слабые и сильные стороны. В Англии же ждать никто не будет, там сходу требуют результат и совсем не средний результат. А уровень АПЛ такой, что слабых команд там вообще нет. Не время еще для Реброва к боевым псам кидать.
Ігор Середина
Как тренер, на сегодня, Сергей довольно средний. Результат в чемпионате? Ну мы же все знаем, что у нас за чемпионат сейчас. Результат в ЛЧ? Есть, но это в большой мере везение. Качественной поставленной игры у ДК сейчас нет и не было при Реброве. Если смотреть все на фоне Блохина то успехи есть. Раньше амбиции ДК были намного выше. Сейчас суркисы превратили клуб в среднюю, блеклую европейскую команду.