Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 25 апреля 2016, 20:26
1148
0

Кривбасс разбил Мавп во второй игре за бронзовые медали

Криворожский клуб добыл более чем убедительную победу над своим оппонентом

| Обновлено 25 апреля 2016, 20:26
1148
0
Кривбасс разбил Мавп во второй игре за бронзовые медали
fbu.kiev.ua

На початку другого матчу серії за третє місце Кривбас і Черкаські Мавпи без вагань взялися до справи. Господарям вдавалося діяти влучніше, але вже на екваторі чверті найрезультативніший гравець попереднього протистояння Кобець зрівняв рахунок, а невдовзі Сізов вже вивів черкащан вперед. Господарі прагнули відійти від сценарію першого матчу і ближче до завершення чверті знову здійснили спробу відірватися у рахунку. На передостанній хвилині чверті Ворнік влучним двоочковим збільшив перевагу до семи пунктів. Втім американцю Ларрі Холу разом з сиреною, що сповістила про завершення чверті, вдалося зменшити відставання до 5 очок. 27:22 на користь Кривбасу.

У другій десятихвилинці господарі збільшили перевагу. Глєбов спочатку допоміг Івшину досягти різниці у рахунку +7, а невдовзі відмінно зіграв у відборі, заробивши блок-шот на Завадському. На екваторі чверті арбітрам довелося заспокоювати головного тренера Кривбасу Валерія Плеханова, який був незадоволений технічним фолом Тихонову.  За колегу триочковим помстився Забірченко. Коли Івшин довів перевагу до 10 очок, Максим Міхельсон взяв тайм-аут. До слова сказати, Івшину багато чого вдавалося у цій грі, але у кінцівці чверті запам'ятався Глєбов. Він реалізував 2 з фолом і команди пішли відпочивати за рахунку 48:37 на користь Кривбасу.

Третя чверть для Кривбасу у вирішальних матчах з Динамо і першому - з Черкаськими Мавпами, виявлялася провальною. На початку третьої десятихвилинки господарі продемонстрували - з цим покінчено. Двічі Забірченко, Глєбов триочковим і Липовцев довели перевагу Кривбаса до 22 пунктів. 59:37.  Господарям вдалося не розтринькати перевагу і майже зберегти її до завершення чверті. Тихонов влучним кидком встановив зеркальний рахунок після третьої чверті. 75:57 на користь Кривбасу.

У заключній чверті зберіг влучний кидок Забірченко, нарешті відзначився і Бояркін, закинувши триочковий. А потім Глєбов довів перевагу до 25 очок. Усе стало зрозуміло. Кривбас продовжив грати натхненно і у підсумку виграв більш ніж переконливо 96:64.

Суперліга Фаворит Спорт

Серія за 3-тє місце. Другий матч

Кривбас - Черкаські Мавпи 96:64 (27:22, 21:15, 27:20, 21:7)

Рахунок у серії 1:1

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Свитолина проиграла первой ракетке Испании на большом турнире в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 14:20 21
Свитолина проиграла первой ракетке Испании на большом турнире в Мадриде

Элина в пятый раз подряд уступила в стартовом матче на Madrid Open

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.