Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 апреля 2016, 15:54
1909
0

Михаил КОПОЛОВЕЦ: «В Украине футболисты плачут – нет денег»

Экс-игрок «Карпат» не собирается возвращаться из Германии

| Обновлено 22 апреля 2016, 15:54
1909
0
Михаил КОПОЛОВЕЦ: «В Украине футболисты плачут – нет денег»

У складі «Карпат» виступали безліч класних і обдарованих футболістів. Кожна епоха мала своїх героїв з окремою сторінкою в історії. Однак можна не сумніватися, що Михайлові Кополовцю в зелено-білому літописі буде відведено окремий розділ. «Міша», як його називали львівські вболівальники – це душа і серце «Карпат». Де б він не був і як би не склалося життя, у відносинах цього футболіста і львів’ян завжди існуватимуть дві константи – Кополовець любить «Карпати», а «Карпати» люблять Кополовця.

– Михайле, як ваші справи, як поживаєте?
– Дякую, у мене все гаразд. Моя команда «Айнхайт» з Рудольштадта йде на п’ятому місці у своєму дивізіоні. В останньому матчі на виїзді зіграли внічию 1:1. Загалом все рівно – жодних проблем. Завдань особливих немає, вилітати також не збираємося. Будь-який тиск відсутній. Мабуть, найбільш зручний варіант. Я є постійним гравцем стартового складу, тому мені гріх скаржитися.

– Змінювати нічого не плануєте?
– А що змінювати? Повертатися в Україну? Там футболісти – всі плачуть, грошей немає. Тиша... На даний момент у мене контракт до літа, тому я ще не спілкувався з представниками свого клубу і не роздумував над цим. Кудись їхати і рватися з місця не варто. Зараз не той час.

– За грою «Карпат» маєте можливість слідкувати?
– Я періодично спілкуюся з колишніми партнерами: Худоб’яком, Даушвілі. Завдяки цим розмовам з хлопцями і взнаю про клуб. Зізнаюся чесно – український чемпіонат мені взагалі не цікавий. При всій повазі, зараз чемпіонату, як такого немає. Буквально місяць тому приїжджав додому і випадково натрапив на гру «Олімпіка». Не пригадую з ким ця команда грала. Не хочу нікого ображати, але те, що я побачив, мене вразило. Це рівень першої ліги... Прошу не ображатися – я просто зрівнюю з тим чемпіонатом, який був три роки тому. Зрозуміло, що у нас зараз війна в державі, багато проблем, а це все впливає. Мені такий футбол не цікаво дивитися, бо рівень впав. Стосовно «Карпат», то хлопці тримають мене в курсі, бо я завжди цікавлюся тим, як справи в нашої команди.

– Коли востаннє були на матчі «Карпат»?
– (Сміється). Так склалося, що я не спостерігав за грою, а брав у ній участь. Було це в Одесі, коли ми грали з «Чорноморцем» в грудні 2014-го. З того часу не відвідав жодного матчу. Обставини такі, що не можу потрапити на стадіон через брак часу. При можливості я б з радістю підтримав «Карпати».

– Вже в суботу «зелено-білі» гратимуть з ужгородською «Говерлою». За кого вболіватимете у протистоянні двох ваших колишніх команд?
– Звичайно, що за «Карпати». Це моя рідна команда. Те, що я родом з Ужгорода – нічого не означає. Львівська команда завжди буде для мене рідною. «Говерла» для мене навіть поруч не стояла. Щоб я ще думав за кого вболівати? Скажу чесно, про ужгородський клуб в мене лише найбільш негативні спогади. Ця команда завжди була проблемною. Коли я переходив звідти у «Карпати», коли повертався... В мене там постійно проблеми були. «Говерла» ніколи нікому не була потрібною. Власник клубу ніколи не цікавився футболом. Він розбирається у футболі, напевно, так само, як я у політиці. Коли немає власника, який переживатиме за клуб, який хоча б футболістів по прізвищах знатиме, тоді можна вести мову про щось. Кожного року там змінюється по 20 гравців. Що ще тут додати?

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

Призовые сборной Украины, ультиматум Ротаня, Зинченко спас болельщика
Другие виды | 28 марта 2024, 07:00 0
Призовые сборной Украины, ультиматум Ротаня, Зинченко спас болельщика

Главные новости за 27 марта на Sport.ua

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.