Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 21 апреля 2016, 11:02
1843
0

ФБУ открестилась от объединения с АБКУ Суперлига

ФБУ готова принять команды Приват-лиги на следующий сезон с определенными условиями

| Обновлено 21 апреля 2016, 11:02
1843
0
ФБУ открестилась от объединения с АБКУ Суперлига
Федерація баскетболу України офіційно заявляє, що не має жодного стосунку до Приват-ліги Ігоря Коломойського. Новини, які останнім часом з’явилися у інформаційному просторі, зокрема на спортивному підрозділі Української правди про об’єднання Президента Федерації Михайла Бродського та Ігоря Коломойського у баскетболі, не мають під собою ніяких підстав.
 
Федерація баскетболу України – громадська організація, в яку входять тисячі представників з усіх областей України. І. Коломойський не має до неї жодного стосунку, а Чемпіонат України сезону-2015/16  Суперліга Фаворит Спорт ні з ким не об’єднувався.
 
Наразі розглядається можливість приєднання клубів, які минулий сезон грали у Приват-лізі, до участі у чемпіонаті наступного сезону. За нашою інформацією АБКУ Суперліга припинила своє існування через те що, І. Коломойський призупинив її фінансування. Відключений сайт Суперліги є підтвердженням цієї інформації.
 
Проте Федерація баскетболу України із великим задоволенням прийме до себе ці клуби,  але лише на наступних умовах: один власник - один клуб, за принципами ФІБА.
 
Тільки спорт і ніякої політики!
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.