Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 апреля 2016, 20:07
923
0

Роман МЫСАК: «Нам стыдно за этот год»

В 2016-м львовский клуб еще не знал вкуса побед

| Обновлено 18 апреля 2016, 20:07
923
0
Роман МЫСАК: «Нам стыдно за этот год»
fckarpaty.lviv.ua

Голкіпер «Карпат» вчора був однією з найпомітніших фігур на полі «Авангарду». Мисак взяв участь у резонансному епізоді з відміненим голом, а також неодноразово рятував свою команду від пропущених м’ячів. Відтак причин для спілкування з Романом було чимало. Про це і не тільки воротар розповів Інформаційному центру ФК «Карпати».

– Романе, чому не склалася гра з «Волинню»?
– Нам дуже багато не вдалося. Напевно, самі не очікували, що нам настільки не вдасться гра, особливо перший тайм. Відсутність контролю м’яча, змістовних атак... Нічого не вдавалося. Не знаю, з чим це пов’язано. Налаштовувалися на гру, розуміли, що нам немає куди відступати. Ми повинні грати за клуб і за своє ім’я. Однак у нас нічого не вийшло. Ми дуже засмучені.

– Чимало дискусій викликав епізод, коли господарі забили гол, однак на думку арбітра зробили це з порушенням правил. Що сталося в тому епізоді?
– Суперник виконав подачу з флангу, я був першим на виході і спіймав м’яч. Гравець «Волині» зіткнувся зі мною, я м’яч випустив. Стосовно другого гола, то варто дивитися повтор. Бачив, що Кравченко пробивав, я стрибнув за м’ячем, який влучив у штангу. Далі було добивання і лайнсмен підняв прапорець.

– В одному з епізодів ти врятував команду – Олег Герасимюк виграв верхову боротьбу і пробивав точно в кут воріт. Ти дивом зреагував...
– Мені хотілося виручити команду в такий потрібний момент. Дякувати Богу, вдалося відбити цей удар. Працюємо на тренуваннях для того, щоб під час матчів добре виконувати свою роботу.

– Протягом матчу ти неодноразово щось емоційно підказував партнерам. Якими були зауваження?
– Бували випадки, коли наші гравці загравалися, під кінець матчу не мали достатньо сил, тому хотів їм підказати. Сподівався, що це їм допоможе і наступний схожий епізод не призведе до гола.

– Склалося враження, що на останніх хвилинах ти не особливо поспішав вводити м’яч в гру. В чому справа?
– Якщо чесно, то гра так складалася, що ми потребували паузи. Події в другому таймі розгорталися так, що і ми могли виграти, і суперник був близький до забитого гола. Я бачив, що стан наших гравців був не найкращим – вони втомилися. Тому не було сенсу в тому, щоб поспішати. Я хотів, щоб ми вигравали якомога більше підборів під час моїх вибивань м’яча і з цього був результат.

– Після матчу ти наодинці підійшов до фанатського сектору...
– Я хотів подякувати хлопцям, адже їх справді дуже багато приїхало. Складалося враження, що ми граємо вдома. Наших фанатів було більше, ніж волинських. На жаль, грою ми не віддячили їм, тому хотілося підійти до них після гри. Мої партнери також дякували нашим вболівальникам. Було багато емоцій, тому хотілося якнайшвидше піти в роздягальню і заспокоїтися. Ми самі собою не задоволені.

– В цьому році «Карпати» ще не вигравали. Можливо, саме перемоги бракує команді для здобуття впевненості у своїх силах?
– Ця перемога повинна статися у суботу. Нам соромно за цей рік. Якщо ми не виграємо у «Говерли», то це буде жахливо. Налаштовуємося на гру, прагнемо здобути три пункти в матчі з ужгородцями і підійти до завершення сезону на мажорній ноті.

– Якими є розмови в колективі стосовно тієї ситуації, що склалася?
– Ми розмовляємо після кожної гри. Особливо багато дискутуємо, коли повертаємося додому з виїзних матчів. Намагаємося розібратися в собі. Самі розуміємо, що показуємо не той футбол, який би хотіли. Хочеться кращих результатів і гри.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

ВИДЕО. Как звездные партнеры поздравляли Лунина после безумного матча в ЛЧ
Футбол | 20 апреля 2024, 00:01 1
ВИДЕО. Как звездные партнеры поздравляли Лунина после безумного матча в ЛЧ

Украинский вратарь помог «галактикос» выйти в полуфинал

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.