Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 апреля 2016, 17:15
4315
7

Нулевой футбол в Луцке: Волынь и Карпаты играют вничью

Бесцветная игра приносит не совсем закономерный результат

| Обновлено 17 апреля 2016, 17:15
4315
7
Нулевой футбол в Луцке: Волынь и Карпаты играют вничью
www.fckarpaty.lviv.ua

У новому галицько-волинському дербі за спортивним принципом обидва суперники мали б боротися за путівку до Ліги Європи, але після відомих рішень ДК УЄФА та зняття очок з волиняни підопічні Віталія Кварцяного перебувають нині в стані аутсайдерів чемпіонату. Наставник волинян після розгромної поразки в минулому турі від «Динамо» вирішив місце у воротах довірити Шусту, до речі, вихованцю львівського футболу. Також в основі  «Волині» з’явилися молоді Шаповал та Романюк. В складі «Карпат» також відбулися кадрові зміни. Замість Кадимяна у півзахисті діяв Мірошниченко, який відбув дискваліфікацію, але не повернувся на правий фланг оборони, де в минулому турі добре себе проявив Маркович. Також після короткочасного перебуванні у дублі повернувся до основи Кожанов, замінивши Кльоца.

Підопічні Володимира Безуб’яка вже у дебюті гри могли відкрити рахунок, але Бланко-Лещук пробив у руки Шусту. Згодом господарі зусиллями Горопевшека таки забили гол у ворота Мисака, але арбітри зафіксували порушення правил зі сторони словенського легіонера. В наступному моменті забракло майстерності  Петрову, якого партнери вивели на ударну позицію, але 18-річний гравець прицільного удару так і не завдав.

«Волинь» продовжувала більше контролювати м’яч, але завершальним ударам господарів поля, зокрема досвідченим Кравченку та Богданову, бракувало влучності.  Наступний дальній удар сходу Кравченка прийняла на себе штанга воріт «Карпат» і першим на добивання м’яча у сітку встиг Горопевшек, проте арбітри зафіксували положення поза грою у Жуніча. Під кінець матчу вже Мисак двічі рятує ворота, ліквідовуючи небезпеку після ударів Герасим’юка та Богданова.

Під час перерви у матчі керманич «Карпат» вирішив підсилити атакувальний порив своєї команди, замінивши Кожанова на Карнозу, героя попередньої гри «левів» з «Олександрією». Гості першими завдали небезпечного удару, але Шуст парирував удар Мірошниченка.

Обидва суперники швидше почали переходити від оборони до атакувальних дій, і небезпечних моментів не бракувало. Спочатку Богданов пробив над поперечиною, а згодом Карноза після хорошої флангової передачі Костевича пробив сходу впритул зі штангою волинських воріт. Черговий контрвипад господарів завершився небезпечними ударом Богданова, але Мисак, один з кращих гравців звітного матчу, знову не дозволяє команді Кварцяного змінити нулі на табло «Авангарду».

Обидва наставники використали усі заміни, але жодному з джокерів у цій грі також «розмочити» рахунок у галицько-волинському дербі так і не судилося, хоча у компенсовані хвилини відзначитись міг Хомченко, але також «вистрілив» вище воріт. У підсумку домашня безвиграшна серія «Волині» проти «Карпат» збільшилася до 6 (!) ігор: три нічиї та три поразки. «Зелено-білі» ж продовжили свою безвиграшну у чемпіонаті серію до 7-ми матчів: три нічиї та чотири поразки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Волынь» – «Карпаты» – 0:0

«Волынь»: Богдан Шуст, Ивица Жунич, Миха Горопевшек, Олег Гуменюк, Андрей Богданов, Владислав Шаповал, Олег Герасимюк, Сергей Кравченко, Рэдван Мемешев (Артем Дудик, '62), Юрий Романюк (Виктор Хомченко, '57), Сергей Петров (Ярослав Деда, '86)
«Карпаты»: Роман Мысак, Андрей Маркович, Артур Новотрясов, Владимир Костевич, Денис Мирошниченко, Игорь Пластун, Денис Кожанов (Артур Карноза, '46), Муртаз Даушвили (Дмитрий Клёц, '69), Игорь Худобяк, Олег Голодюк (Алексей Гуцуляк, '77), Густаво Бланко-Лещук

Арбитр: Сергей Березка (Киевская обл.)

Денис Кожанов, 32.

Удары (в створ): 14 (3) – 7 (5).
Угловые: 6 – 6.
Офсайды: 2 – 0.

Зрителей: 6.000
Оценка поля: 5.

ВОЛЫНЬ – КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Карпати повний ужас. Керують беззубі, носаті, що можна кращого чекати, І все це в диму.
Bandera.Lviv
ФІЗРУК у футболі ПОВНИЙ НОЛЬ!
Оракул в очереті
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил