Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 апреля 2016, 13:26
1463
0

Карпаты несут кадровые потери перед матчем с Волынью

Несколько игроков львовского клуба не смогут принять участия в поединке с луцкой командой

| Обновлено 14 апреля 2016, 13:26
1463
0
Карпаты несут кадровые потери перед матчем с Волынью
fckarpaty.lviv.ua

У неділю, в Луцьку, о 14:00 розпочнеться черговий поєдинок у Лізі Парі-Матч між місцевою «Волинню» та львівськими «Карпатами». Обидві команди матимуть кадрові втрати перед грою. Так, наставник лучан Віталій Кварцяний не зможе розраховувати на центрального оборонця Андрія Шабанова, який був вилучений з поля у матчі проти київського «Динамо». Окрім Шабанова, «Волинь» може недорахуватися ще кількох виконавців, у яких проблеми зі здоров’ям.

Схожого характеру клопоти є і в «Карпат». Так, пропустить цей матч Андрій Гітченко, якого було дискваліфіковано на два матчі після вилучення у Запоріжжі. Не поїде до Луцька і Гегам Кадимян, який отримав четверту жовту картку в чемпіонаті (дві з них у якості гравця «Олімпіка»). Також під великим питанням участь в дербі Павла Ксьонза – як розповідав старший тренер «зелено-білих» Володимир Безуб’як, наразі вінгер тренується індивідуально і чи зіграє в Луцьку невідомо.

Попри це, зможе вийти на поле Денис Мірошніченко, термін дискваліфікації якого завершився, а також Денис Кожанов, який тренується у загальній групі.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.