Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Тяжелая атлетика
| Обновлено 12 апреля 2016, 11:47
2931
1

Юлия Паратова выиграла серебро ЧЕ по тяжелой атлетике

Украинская спортсменка стала вице-чемпионкой Европы

| Обновлено 12 апреля 2016, 11:47
2931
1
Юлия Паратова выиграла серебро ЧЕ по тяжелой атлетике
uwf.in.ua

На Чемпіонаті Європи з важкої атлетики, який проходить у Норвегії, представниця Одеської області Юлія Паратова здобула «срібло» у ваговій категорії до 53 кг.

Українська спортсменка також отримала «мале «золото» у ривку з результатом у 94 кг. В поштовху судді не зарахували Юлії перші дві спроби у 108 кг, третя спроба з аналогічною вагою була вдало зарахована. Сума двоборства Юлії Паратової - 202 кг (94 + 108).

«Задоволена результатом у ривку: до цього мені важко давалась вага більше 90 кг в цій вправі. А ось у поштовху не дуже задоволена результатом - буду працювати  над цим. Під час другої вправи в мене був такий великий викид адреналіну, коли були незараховані перші спроби, що я надовго запам'ятаю цей виступ. Нашим дівчатам, які будуть виступати в інших категоріях, хочу побажати терпіння. Боріться до кінця, зубами гризіть штангу, але підіймайте!», - поділилася своїми враженнями після виступу Юлія Паратова.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Oleg Bugaets
для себе у Паратової непоганий результат в ривку-підвів поштовх-але в румунки дуже потужний поштовх-не досягла б її Паратова