Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 12 апреля 2016, 07:44
5973
0

Евро-2017. Женская сборная Украины уступила Франции

Украинки не смогли навязать борьбу лидеру группы

| Обновлено 12 апреля 2016, 07:44
5973
0
Евро-2017. Женская сборная Украины уступила Франции
ffu.org.ua

11 квітня, у французькому містечку Валансьєн національна жіноча збірна України провела черговий поєдинок кваліфікації чемпіонату Європи-2017. Суперниками «синьо-жовтих» цього разу були одноосібні лідери Групи 3 - команда Франції.

На відміну від матчу проти Албанії у Львові, у стартовому складі України відбулось дві заміни. На вістря атак вийшла Яна Калініна, яка замінила дискваліфіковану Тетяну Козиренко. А також повернулася після дискваліфікації Ольга Басанська.

Перед початком матчу пройшов дощ, який звісно став у нагоді швидким француженкам, але завершився, як тільки но пролунав стартовий свисток арбітра. Звітний матч зібрав чимало французьких вболівальників – близько 15 000.  

Потужні француженки відразу заволоділи ініціативою, і почали раз-по-раз турбувати захист «синьо-жовтих». Тривожний дзвіночок для наших дівчат продзвенів уже на 5-й хвилині Ле Сомме головою влучила у перекладину воріт Самсон. Але вже за три хвилини «триколірні» вийшли уперед. Лідер збірної Франції Амрауі після подачі кутового виграла другий поверх у наших захисників і переправила «круглого» в сітку воріт.

Після цього підопічні Володимира Реви перехопили ініціативу на декілька хвилин, але до небезпеки біля воріт Буадді не доходило.

На 27-й хвилині зустрічі захист збірної України знову дав збій і Абілі відірвавшись від захисників подвоїла рахунок у матчі.

Перед самою перервою капітан української команди Дарія Апанащенко мала чудовий шанс відквитати один м’яч, але голкіпер господарок виявися на висоті.

Хочеться відзначити що перші 45-ть хвилин гри команда Франції грала досить жорстко, що одразу позначалось по перерві. Так наставник гостей змушений був замінити активну Бойченко, яка отримала травму в одному з епізодів.

Друга половина матчу картину на полі не змінила. Франція продовжувала контролювати гру, а українки захищатися всіма силами. В одному з епізодів молода нападниця українок Яна Калінін ледь не вирвалась на побачення з голкіпером господарів, в останню мить захисниця корпусом відтіснила її. На 59-й хвилині гри, флангова атака збірної Франції призвела до автоголу у ворота Самсон. Ірина Василюк намагаючись перервати гостру передачу, зрізала м’яч у свої ворота. У завершальні хвилин зустрічі господарки ще мали декілька нагоди забити четвертий м’яч, і їм це вдалося на останніх хвилинах гри. Мажрі головою замкнула флангову подачу.

У підсумку поразка збірної України з рахунком  0:4, яка ще залишає шанси на боротьбу за путівку на Євро-2017. Наступний свій матч «синьо-жовті» проведуть у червні проти Греції.

ЧЄ-2017. Кваліфікація

Франція – Україна -  4:0
Голи:
Амрауі, 8, Абілі, 27, Василюк, 59 (автогол), Мажрі, 90+2

Франція: Буадді – Каршауі, Деланнуа (к), Бюссалья (Толетті, 67), Уара-Д'Оммо, Ле Сомме, Абілі (Касі, 85), Далі (Діані, ), М'Бок Баті, Мажрі, Амрауі
Україна: Самсон – Василюк, Філенко, Басанська, Кравець, Андрущак, Апанащенко (к), Романенко (Овдійчук, 60), Пекур, Бойченко (Хіміч, 45), Калініна (Андрухів, 86)  

Попередження: Амрауі, 76

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.