Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Россия
| Обновлено 09 апреля 2016, 16:12
2624
1

Женская сборная Украины отправилась во Францию

Команда Владимира Ревы сыграет очередной отборочный матч на Евро-2017

| Обновлено 09 апреля 2016, 16:12
2624
1
Женская сборная Украины отправилась во Францию
ffu.org.ua

9 квітня з міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького» національна жіноча збірна команда України вирушила до Франції, де вже в понеділок на стадіоні «Нунжессер» у Валансьєні, зіграє черговий відбірковий матч ЧЄ-2017. Суперником наших дівчат буде одноосібний лідер групи – команда Франції. До Парижу українки діставатимуться регулярним авіарейсом транзитом через Варшаву.

Футболістки та тренерський штаб національної команди успішно пройшли паспортний контроль та з гарним настроєм вилетіли до Франції. До Парижу «синьо-жовті» повинні прибути приблизно о 22:30 за місцевим часом. Згодом українська делегація автобусом перебазується у місто Валансьєн - близько 190 км на північний схід від французської столиці.

До Франції наставник українок взяв 18 футболісток. Розташування збірної залишили: Дарина Бондарчук, Віра Дятел, Христина Єременко та Тетяна Козиренко.

Нагадаємо, 8 квітня у Львові підопічні Володимира Реви у матчі відбору ЧЄ-2017 з рахунком 2:0 здолали албанок. Дублем відзначилася Дарія Апанащенко.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.