Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 07 апреля 2016, 23:01
1952
0

Владимир РЕВА: «Ждем поддержку болельщиков»

Наставник женской сборной Украины - о предстоящем матче против Албании

| Обновлено 07 апреля 2016, 23:01
1952
0
Владимир РЕВА: «Ждем поддержку болельщиков»

Головний тренер національної жіночої збірної команди України Володимир Рева розповів про підготовку "синьо-жовтих" до завтрашнього кваліфікаційного матчу Євро-2017 із командою Албанії.

Майже стовідсоткова готовність

Головний тренер зазначив, що усі футболістки, викликані до розташування збірної, готові до майбутнього протистояння. Виключення є лише захисник «синьо-жовтих» Ольга Басанська, яка не допоможе нашим дівчатам через перебір жовтих карток.

Також під питанням є місце у складі для Віри Дятел, яка лише набирає оптимальні кондиції і ще не провела за національну команду жодного матчу у нинішній кваліфікації. «Віра лікувалася від травми протягом п’яти-шести місяців. Але ми викликали її до збірної, аби подивитися на її сьогоднішні можливості», - пояснив тренер повернення досвідченого півзахисника, яка відігравала вирішальну роль для команди під час відбору КС-2015.

Непоступливий суперник

На більш низький клас суперниць та нуль очок у графі перемог у турнірній таблиці дивитися не слід, впевнений керманич української збірної: «Це досить непоступлива команда. І в атлетичному плані, і за характером. Докладемо у цій грі максимум зусиль: фізичних, техніко-тактичних та емоційних». Причому наявність позитивних емоцій в умовах домашньої атмосфери «Арені Львів», за словами Реви, є найважливішим фактором. «Очікуємо підтримку вболівальників, це важливо для досягнення результату. Скільки нас влаштує забитих м’ячів? За перемогу дають три очки».

Звернути увагу на гравців атаки

Ольга Басанська, яка буде присутня на матчі в якості глядача, звернула увагу, що у складі команди-суперниці з Балкан підібраний амбіційний молодий колектив, який ще покаже себе у майбутньому. «Особливо непоганий у них підбір виконавців у лінії атаки. Потрібно буде зіграти з ними обережно», - висловила думку захисник збірної України.

Ключове протистояння

Після завершення матчу Україна – Албанія у румунському Пітешті розпочнеться ще один важливий для «синьо-жовтих» матч. Важливий з точку зору турнірного протистояння, адже на поле вийдуть національні команди Румунії та Франції. Який результат поєдинку стане для українок найбільш прийнятним? «Будемо дивитися на нашу гру та наші шанси. А щодо суперників: нехай уперед прямує збірна Франції».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шаги Ароки – широки. Что нужно знать об открытии Примейры последних сезонов
Футбол | 26 апреля 2024, 13:15 1
Шаги Ароки – широки. Что нужно знать об открытии Примейры последних сезонов

Алексей Рыжков – о португальском клубе, который в последнее время прилично прогрессирует

Дарио СРНА: Хотим получить за Судакова большие деньги. Будет больше 60 млн
Футбол | 26 апреля 2024, 11:10 50
Дарио СРНА: Хотим получить за Судакова большие деньги. Будет больше 60 млн

Клуб готовится к продаже ведущего исполнителя

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.