Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 25 марта 2016, 14:38
1259
0

Артем ПУТИВЦЕВ: «В концовке появилась неуверенность»

Защитник сборной Украины - о товарищеском матче против Кипра (1:0)

| Обновлено 25 марта 2016, 14:38
1259
0
Артем ПУТИВЦЕВ: «В концовке появилась неуверенность»
ffu.org.ua
У товариському матчі зі збірною Кіпру у складі національної команди України відбулися одразу п’ять дебютів. Одним з тих, хто вперше вдягнув синьо-жовту футболку головної команди країни, став захисник польської «Термаліки» Артем Путівцев.
 
-  Артеме, вітаємо Вас з дебютом у національній збірній команді України! Скажіть чесно, хвилювалися перед початком товариської зустрічі з Кіпром?
-  Перед самою грою мене підтримав тренерський штаб та усі хлопці, тому особливого хвилювання перед грою не відчував. У першому таймі я діяв, на мою думку, непогано, а от після перерви, особливо в останні 15-20 хвилин, з'явився якийсь дискомфорт та невпевненість у своїх силах. У зв'язку з цим, мабуть, і припускався деяких позиційних помилок, через які і виникали моменти біля наших воріт.
 
-  Які завдання для Вас поставив Михайло Фоменко у цьому матчі? Можливо, щось сказав Вам у перерві?
-  Конкретно у мене індивідуальних завдань від тренерського штабу не було. Усім захисникам сказали, щоб пріоритетом була надійна гра позаду та намагалися якомога швидше виходити з оборони в атаку.
 
-  На післяматчевому спілкуванні з пресою наставник збірної пояснив присутність гольових моментів біля наших воріт не оптимальною спортивною формою у низки футболістів. А що Ви думаєте з цього приводу? Чому другий тайм вийшов для команди більш нервовим, ніж перший?
-  У чемпіонаті України минуло усього декілька турів після зимової перерви. Думаю, це зіграло свою роль, враховуючи, що кістяк команди виступає саме у вітчизняних клубах.
 
-  Чи здивувала Вас чимось збірна Кіпру у цій товариській грі?
-  Михайло Іванович попереджав нас на установці перед грою, що з командою Кіпру працює новий тренер, і вони будуть вмотивовані продемонструвати усі свої найкращі якості. Говорив, щоб з нашого боку не було недооцінки суперника. В принципі, збірна Кіпру мені сподобалася.
 
-  Уже в понеділок на збірну очікує спаринг з ще одним непростим суперником - командою Уельсу. Ні для кого не секрет, що британці віддають перевагу швидкісному і силовому футболу з великою кількістю навісних передач. А це означає додаткове навантаження на центр захисту. Чи готові Ви до цього випробування?
-  Звичайно, готовий. Потрібно відпочити після учорашньої гри, відновити сили і з усією відповідальністю підійти до заключної контрольної гри з Уельсом.
 
-  Хто Вас вже встиг привітати з дебютом?
-  Багато хто: і хлопці, і тренерський штаб, і дружина з батьками. Усі привітали і висловили підтримку, за що я їм дуже вдячний!
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию
Хоккей | 18 апреля 2024, 16:46 11
ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию

Украинские хоккеисты забросили 7 шайб

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.