Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 января 2018, 16:04
539
0

В Україні шукають факелоносців

П’ятеро українців отримають почесне право стати учасниками Естафети олімпійського вогню, що триватим

| Обновлено 30 января 2018, 16:04
539
0

Кожен українець завдяки спонсору Національного олімпійського комітету України та представницькому партнеру Міжнародної естафети олімпійського вогню компанії «Самсунг Електронікс» має можливість стати почесним факелоносцем та пронести вогонь по території Китаю.

Для цього достатньо взяти участь у спеціальному відборі, повідомивши про гідних кандидатів з 10 вересня по 15 жовтня цього року. Зробити це можна будь-яким зручним способом: зателефонувавши на гарячу лінію за телефоном 8-800-502-0000 або заповнити форму в он-лайн режимі на сайті компанії www.samsung.ua, або надіслати листа за поштовою адресою 01135, а/с Самсунг, з поміткою «Естафета олімпійського вогню».

Ми шукаємо людей, які звільнившись від обмежень та подолав можливі перепони, стали на шлях втілення своєї мети. Вони творять добро, змінюючи власне життя та життя оточуючих на краще.

Вчора під час прес-конференції експерти Ради по відбору переможців – президент НОК України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка, голова представництва «Самсунг Електронікс» Джей Чан Йон, відома співачка Ані Лорак та спортивний журналіст Сергій Полховський детально розповідали про Естафету олімпійського вогню та її можливих героїв.

За словами Сергія Бубки, Естафета пекінських Ігор пройде під назвою «Шлях гармонії» і традиційно стартує з запаленню вогню в грецькій Олімпії 25 березня наступного року. Далі більше 22 тисяч факелоносців пронесуть олімпійський вогонь через усі 5 континентів, подолавши за 130 днів 137 тисяч кілометрів в 22 містах світу та 113 на території Китаю. «Мені пощастило чотири рази брати участь в олімпійських естафетах. Це незабутні враження, які мало з чим можна порівняти», - підкреслив Сергій Бубка.

Нагадаємо, що легендарний українських атлет був учасником Естафет олімпійського вогню Ігор-2000 в Сіднею, 2002 в Солт-Лейк-Сіті, 2004 в Афінах та 2006 року в Турині. До того ж, саме Сергію Бубці було надано почесне право пронести вогонь на завершальному етапі естафети в Києві 5 липня 2004 року.

НОК України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

C кем сыграет Свентек? Определена финальная пара на супертурнире в Риме
Теннис | 17 мая 2024, 00:36 9
C кем сыграет Свентек? Определена финальная пара на супертурнире в Риме

Ига поборется с Ариной Соболенко, которая в 1/2 финала одолела Даниэль Коллинс

Роман ПАВЛОВ: «Мое наказание неоправданно. Надеюсь судить в Париже»
Другие виды | 16 мая 2024, 13:29 1
Роман ПАВЛОВ: «Мое наказание неоправданно. Надеюсь судить в Париже»

Украинский судья по спортивной борьбе ожидает отмены своей дисквалификации

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.