Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
| Обновлено 15 марта 2016, 20:06
4183
6

Наталья Лупу сдала положительный тест на милдронат

Украинская бегунья пропустит чемпионат мира

| Обновлено 15 марта 2016, 20:06
4183
6
Наталья Лупу сдала положительный тест на милдронат

 У Всесвітньої антидопінгової агенції виникли питання щодо вживання Мілдронату до Наталії Лупу.

У зв’язку з цим вирішено було скасувати поїздку Наталії до Портленду на чемпіонат світу-2016 у приміщенні, де вона мала змагатися на дистанції 800 метрів. Наразі відповідні органи ФЛАУ проводять консультації з WADA щодо ситуації, яка склалася.
 
- 2001-го року у мене виявили певні зміни в кардіограмі. З того часу я кожні півроку спостерігаюся у кваліфікованих лікарів, зокрема у вченого у галузі кардіології, доктора медичних наук, професора, члена Нью-Йоркської академії наук Тащука Віктора Корнійовича з Чернівців. Віктор Корнійович веде мене по моєму серцю. Він, а також Диспансер Українського центру спортивної медицини кожні півроку прописували мені Мілдронат, оскільки при моєму діагнозі саме цей препарат мені оптимально підходить, - заявила Лупу.
 
Оскільки Мілдронат з 1 січня 2016 року було включено до списку заборонених препаратів, я заздалегідь, з середини листопада, завершила його прийом. Цього терміну мало вистачити, щоб його складові залишили організм і я могла виходити на бігову доріжку і брати участь у змаганнях.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Tyigena
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
DKTheBest
А ведь предупредили всех еще в сентябре. Видать он не выходит из организма за два месяца (с ноября по январь). Сама виновата. Надо думать сразу, а не потом.
donecki
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
samird
И как всегда куча сброда из сопреденого наползла. Что вы сюда постоянно лезете, умственно-отсталые? Мычит у себя дома - тут козлиного языка никто не понимает.