Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 марта 2016, 10:50
1135
4

Игроки Карпат встретились с детьми воинов АТО

Львовяне поддержали детей, которые принимают участие в проекте «Дети за мир во всем мире»

| Обновлено 10 марта 2016, 10:50
1135
4
Игроки Карпат встретились с детьми воинов АТО
fckarpaty.lviv.ua

Перед матчем проти київського «Динамо» карпатівці знайшли час аби зустрітися з дітьми воїнів АТО, які захищають Україну від загарбників. Маленькі українці беруть участь в міжнародному проекті «Діти за мир в усьому світі». Найперше їхнє завдання – намалювати карту миру та обклеїти її фотографіями з відомими людьми. Готові карти поїдуть за кордон, аби привернути увагу європейського суспільства до української проблеми.

Через шкільне навчання на базу Карпат в Брюховичі змогли приїхати лише восьмеро дітей, хоча в організації їх значно більше, адже зараз на Сході воює велика кількість чоловіків зі Львова. Як пояснив керуючий справами асоціації учасників АТО Львівщини Тарас Маслянка, батьки цих дітей або вже повернулися з війни, або все ще захищають територіальну цілісність України. На жаль, у декого з дітей уже нема батька... «Ми робимо флеш-моб, до якого долучаються відомі люди з Львівщини. Ми знаємо, що «Карпати» від самого початку бойових дій постійно підтримували наших вояків, тому звернулися до клубу. Футболісти долучилися до нашого проекту» – розповів Тарас Маслянка.  

Учасником сьогоднішнього флеш-мобу став і титульний спонсор «Карпат» ТОВ «Парі-Матч». Представники спонсора подарували дітям пам’ятні та корисні сувеніри: рюкзаки, блокноти, ручки, горнятка та флешки. Виступаючи за мир, партнери з готовністю підтримали українських дітей, які постраждали внаслідок довготривалої війни. «Ми хочемо, щоб наші діти жили в мирній процвітаючій країні, приділяли час улюбленим хобі та мали для цього комфортні умови. Сподіваємося, що іноземні політики звернуть увагу на цю акцію та усвідомлять важливість свого сприяння встановленню миру в Україні», – сказав Вадим Місюра, директор зі зв’язків із громадськістю ТОВ «Парі-Матч».

Та це були не всі сюрпризи для дітей. Один з хлопців розповів карпатівцям, що Мар’ян Швед обіцяв йому свою футболку, але поїхав до Іспанії. За колишнього партнера вступився капітан «левів» Ігор Пластун, який подарував Владиславу Решетнікову дещо зі своєї екіпіровки. А ще карпатівці запросили своїх маленьких гостей на матч проти київського «Динамо» та пообіцяли їм безкоштовні квитки.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
airwolf77
каждый ребёнок в Украине уже знает,что оккупант-враг это росийский гибридный солдат/террорист - убийца и бандит ! и это надолго.
vasilich2527
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил