Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
640
0

А панночки з характером...

Жіноча збірна України виграла у шведок, але має лише ілюзорні шанси пробитися на Євро–2007

Після двох поразок у додатковому кваліфікаційному відборі на чемпіонат Європи наша жіноча команда не залишила собі інших варіантів, крім перемог у двох наступних поєдинках. Звісно, якщо вона хоче потрапити до фінальної частини головного континентального форуму. Але навіть за умови двох виграшів доля збірної України перебуватиме в чужих руках: аби ми могли претендувати на перше місце, шведки мусять виграти у словачок.

Минулої суботи у столичному спорткомплексі «Меридіан» підопічні Марини Ткаченко вийшли на гру з наміром реваншуватися за поразку у Швеції. Причому виграти треба було з різницею понад дев’ять очок (стільки ми програли скандинавкам на виїзді). Похвилюватися довелося чимало. Початок вийшов для господарок невдалим — вони відпустили шведок у відрив й у першому таймі ніяк не могли наздогнати. Лише після великої перерви наші дівчата схаменулися й згадали, як уміють грати у баскетбол. Центрова Оксана Письменник лише за 19 хвилин на майданчику встигла стати найрезультативнішою у матчі, Олександра Горбунова нарешті показала себе не тільки снайпером, а й гравцем, що вміє корисно діяти в захисті. В активі угорської легіонерки «дабл–дабл» — більше десятка набраних очок і понад десять назбираних м’ячів під кошиками.

У підсумку господарки змогли в останній чверті забезпечити необхідну різницю в рахунку. Тепер завтра українки мають докласти максимум зусиль, щоб перемогти у Кошице словачок. Інакше — фініта ля комедія: про поїздку на фінал до Італії можна буде забути.

Додатковий відбірковий раунд чемпіонату Європи серед жінок. Група С.
Україна — Швеція — 61:47 (15:17, 12:11, 17:10, 17:9).

Найрезультативніші: Письменник (13+6 підборів), Огородникова (12+8 підборів), Горбунова (11+14 підборів) — Хальварссон (14).

Турнірне становище: Словаччина — 4 (2 матчі), Україна, Швеція — 4 (3).

 Україна Молода

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.