Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 марта 2016, 21:50
3353
3

Карпаты не отпустили Гуцуляка и Кравца в сборную

Львовяне не примут участие в сборе команды U-19

| Обновлено 07 марта 2016, 21:50
3353
3
Карпаты не отпустили Гуцуляка и Кравца в сборную

Тренерський штаб юнацької збірної України U-19 з футболу на чолі з Олегом Кузнецовим обрав 19 гравців, які візьмуть участь у навчально-тренувальному зборі у Швейцарії та контрольному матчі із місцевими однолітками. Серед запрошених було і двоє гравців «Карпат» – лівий захисник Василь Кравець і атакувальний півзахисник Олексій Гуцуляк.

Однак, зважаючи на те, що 11-го березня відбудеться один з ключових матчів сезону між львівськими «Карпатами» та київським «Динамо», генеральний директор «зелено-білих» звернувся до Олега Кузнецова з проханням залишити двох гравців у Львові.

«Безумовно, і для «Карпат», і для самих гравців дуже почесно захищати кольори нашої збірної, але зараз ми змушені залишити Гуцуляка та Кравця в клубі. Вони гравці основного складу, тренерський штаб розраховує на їхню допомогу у матчі проти «Динамо». До цієї ситуації Олег Кузнецов поставився з розумінням» – розповів Юрій Дячук-Ставицький.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
WADO1976
Уявляю який би срач тут був серед куян , якби так зробив Шахтар !
M-E-S-S-E-R
яка різниця, програти 0-2 чи 0-4 киянам ??? а так, хлопці збірній змогли б допомогти... Попри товариський статус матчу, він - контрольний. тут награються звязки, визначається стратегія на офіційні ігри.... Однак, незамінних нема, знайдуть когось з 1-ї ліги!
sportdva-61
ну, тады динаме пипец!