Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 марта 2016, 09:24
2764
11

Юрий ДЯЧУК-СТАВИЦКИЙ: Переехали на Арену Львов для комфорта

Во Львове познакомились с новыми игроками «Карпат»

| Обновлено 02 марта 2016, 09:24
2764
11
Юрий ДЯЧУК-СТАВИЦКИЙ: Переехали на Арену Львов для комфорта
У перший день весни генеральний директор львівських «Карпат» Юрій Дячук-Ставицький підсумував роботу клубу за період зимового міжсезоння під час прес-конференції та презентації новачків на стадіоні «Арена Львів». 
 
«Насамперед, почати треба з того, що протягом двох років «Карпати» не мали можливості заявляти нових футболістів. Зараз ми добилися того, щоб заборону з нас зняли. Окрім цього, домашні матчі наша команда буде проводити на «Арені Львів» – це зроблено для комфорту наших уболівальників. Зізнаюся чесно, що це непроста робота і довелося докласти дуже багато зусиль аби втілити все задумане в життя» – розпочав Юрій Михайлович.
 
«Ми підписали контракти з новими футболістами – Густаво Бланко-Лещук, Гегам Кадимян та Євген Неплях уже готові для повноцінних виступів у нашій команді. Але буквально перед виїздом на «Арену Львів» ми встигли підписати контракт і дозаявити ще одного гравця – футболіста молодіжної збірної Нігерії Габріеля Окечукву. На жаль, через дипломатичні проблеми ми не змогли привезти його на збори в Туреччину. Справа в тому, що нігерійцям дуже складно отримати візу в цю країну, а час не грав нам на руку. Однак ми встигли на нього подивитися на тренуваннях і під час спарингу проти «Тернополя». Це хороший футболіст, талановитий, якому прогнозують серйозну кар’єру. Він поки не грав у серйозних клубах, так само йому треба буде трохи часу щоб влитися в нашу команду і набрати форму, тому спершу, очевидно, проведе кілька поєдинків за молодіжну команду». 
 
«Наші новачки покликані посилити конкуренцію і добитися успіхів з командою – гадаю, вже всім набридло те, що «Карпати» протягом кількох років не ставили перед собою високих завдань. Так не має бути! «Карпати» це команда, що зобов’язана грати в єврокубках, адже має для цього все необхідне. Ми будемо боротися за високі місця, для цього підсилили команду і переїхали на новий стадіон. Мені телефонували люди з різних міст і говорили, що переїзд на «Арену Львів» збільшить кількість відвідувачів, говорили, що люди з радістю їхатимуть з інших областей на футбол».
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fc.shakhtar
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Revizorr
Ну і рожа у тєбя, Шарапов)))
fc.shakhtar
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lviv
Правильно зробити, а ФК "Копанка" нехай далі тиняється по всій країні, як БЕЗДОМНА ШАЛА...! ( каталі давно необхідно було побудувати стадіон та базу у Маріуполі та усім довести, що вони це ДОНБАС, а так ГУДІТЬ у ГУДОК).