Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 февраля 2016, 09:23
5115
0

Заявки клубов ПФЛ: игроки Премьер-лиги и вратарь-бомбардир

Клубы Первой и Второй лиг подали заявки на вторую часть сезона

| Обновлено 28 февраля 2016, 09:23
5115
0
Заявки клубов ПФЛ: игроки Премьер-лиги и вратарь-бомбардир

Криворізький «Гірник» пролонгував контракт зі своїм досвідченим півзахисником Сергієм Нудним, а також дозаявив трьох нових гравців. Це 17-річний місцевий вихованець, воротар Дмитро Черниш, 28-річний хавбек Антон Крамар (останній професіональний клуб – чернігівська «Десна», останнім часом підтримував форму на аматорському рівні) та 22-річний його колега за амплуа Юрій Павлик («Кремінь»).

МФК «Миколаїв» посилився 4 новачками. Це 24-річний захисник Дмитро Сартіна (екс-«Геліос»), двоє напівоборонців – 27-річний Ігор Гордя («Кремінь») і 20-річний Валерій Рогозинський (ФК «Полтава»), та 27-річний нападник Валерій Сторубльовцев («Нафтовик-Укрнафта»). Двоє останніх, до слова, вихованці миколаївського футболу.

Маємо новини й із Охтирки. «Нафтовик-Укрнафта» пролонгував контракт зі своїм захисником Іраклієм Циколією, а слідом за В’ячеславом Піднебенним, про якого ми вже повідомляли, підписав ще трьох новачків. 25-річний захисник Максим Білик шість сезонів провів на професіональному рівні, а останнім часом грав у складі аматорського «Колосу» (Зачепилівка). Там же грав його 26-річний колега за амплуа Станіслав Передистий, котрий також пройшов велику школу, у тому числі – й у донецькому «Шахтарі». Як і 23-річний нападник Євген Бохашвілі – вихованець «Дніпра» осінню частину поточного сезону провів у прем’єр-ліговій «Волині».

Є новини й із другої ліги. Відразу дев’ятьох новачків дозаявив «Інгулець». Також амбітний клуб із Кіровоградської області зареєстрував професіональний контракт із перспективним молодим гравцем Джабою Фхакадзе, який до цього грав за другу клубну команду «Інгульця», а до того займався у «Дніпрі». Отож, новачками стали екс-хавбеки «Гірника-Спорт» Дмитро Клімаков та Сергій Дячук (обидва 1989 р.н.) і колишній захисник цього клубу Владислав Ковтун (1991 р.н.), 26-річний фланговий гравець Сергій Алексанов (1990 р.н.) і атакувальний хавбек Роман Фатій (1987 р.н.) із «Авангарду», 29-річний нападник Антон Шарко, який після багатьох років на професіональному рівні деякий час підтримував форму ваматорах. Додамо й трійку колишніх гравців тернопільської «Ниви» – воротаря Миколу Плетеницького (на фото) і захисників Івана Мучака та Степана Рижука. Що особливо цікаво, 30-річний Плетеницький свого часу навіть забивав у першій лізі!

Доукомплектувався трьома новачками й «Реал Фарма», причому, всі вони цього сезону тільки долучаться до професіонального футболу. Якщо 25-річний Олександр Машнін раніше грав за ФК «Одеса», то 30-річний Олександр Гречко та 18-річний Батурай Арсланхан тільки готуються дебютувати у чемпіонаті України ПФЛ. До слова, Арсланхан має турецьке громадянство, тож, імовірно, стане першим представником своєї країни у другій національній лізі.

Источник ПФЛ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины
Футбол | 28 марта 2024, 09:32 5
Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины

Журналист Виктор Вацко вспомнил кейс из карьеры защитника «Шахтера»

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 6
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.