Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 февраля 2016, 15:27
1152
0

Денис ДЕДЕЧКО: «Сидел дома, тренировался...»

Новичок «Александрии» — о своем возвращении в украинский футбол

| Обновлено 26 февраля 2016, 15:27
1152
0
Денис ДЕДЕЧКО: «Сидел дома, тренировался...»
Ще одним новачком ФК «Олександрія» став Денис Дедечко. Відразу після підписання контракту, гравець дав інтерв’ю  клубній прес-службі.
 
- Контракт підписав до кінця чемпіонату України з футболу сезону 2015/2016р.р. Буду всіляко намагатися допомогти команді і виконати поставлене перед нею завдання. У мене не було команди, сидів вдома, самостійно підтримував форму. Мені зателефонували друзі і сказали, що є пропозиція від «Олександрії». Я довго не роздумував, відразу погодився. Дуже приємно, що я комусь ще потрібен. Для досягнення оптимальної форми потрібно  попрацювати, адже не пройшов з командою повноцінних зборів. Є трішки часу на підготовку до чемпіонату. Буду викладатися повністю, аби швидше набрати оптимальні кондиції
 
- Які перші враження від Олександрії?
- По приїзду в Олександрію в очі відразу кинулося наявність достатньої кількості футбольної інфраструктури: поля для тренувань, база. Є де працювати, є де підвищувати свою майстерність. Раз зараз команда, по результатам першого кола, перебуває на 6-му місці турнірної таблиці, а тим паче як дебютант, то в колективу великі перспективи. Чому б і не спробувати свої сили на вищому рівні. Все в наших ногах і головах. Потрібно грати, працювати і досягати позитивного результату.
 
Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.