Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
566
0

БУБЕН:Завдання реальне - місце у п'ятірці

Олександр БУБЕН, президент НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

БУБЕН:Завдання реальне - місце у п'ятірці

ОЛЕКСАНДР БУБЕН: «ВИБОРОТИ МІСЦЕ У П'ЯТІРЦІ - ЦІЛКОМ РЕАЛЬНО»

На прес-конференції, яка передувала стартовому матчу НФК «Ураган» у сезоні 2007-08 рр., президент клуб Олександр Бубен був, як і зазвичай, у гарному настрої, а у своїх коментарях - послідовним і змістовним. Найцікавіші пропонуємо вашій увазі…

...про завдання на новий сезон
Попереду у нас новий чемпіонат та Кубок України, і перед командою завдання, як завжди, стоять цілком реальні. І, на нашу думку, вони підкріплені як кадрово, так і фінансово. Якщо говорити про завдання на Кубок, то це вихід у фінальну частину і, відповідно, вдалий виступ у самому фіналі. По чемпіонату перед «Ураганом» стоїть завдання вибороти місце від п'ятого і вище. Якщо місце буде вищим, ніж п'яте, у такому разі передбачені додаткові бонусні фонди і преміювання виконавців.

...про трансфери у міжсезонні
Зробивши висновки із минулого сезону, ми фактично на 50% оновили склад команди. Тут з нашого боку було дане «зелене світло» головному тренеру «Урагану» по підбору нових виконавців. Як президент, я залишився задоволений тим, яку ми маємо на сьогоднішній день команду перед початком чемпіонату. Досвідчені Корнєєв та Гупаленко, окрім того, що вони будуть виступати за «Ураган», матимуть додаткове завдання роботи із другою командою, а також із нашою молоддю.

...про партнерів і спонсорів
Практично усі партнери НФК «Ураган», які підтримували команду у попередніх сезонах, надалі продовжують співпрацю з нашим клубом. Єдиним новим партнером, який виборов право титульного спонсора команди, - це компанія «Новітні енергетичні програми», яка має контракти і співпрацю із «Прикарпаттяобленерго». Що стосується спонсорських сюрпризів, то концерн «Укргаз» став «спонсором результату». Тобто після завершення чемпіонату при поліпшенні підсумкового (якщо «Ураган» займе місце з 1-го по 4-те, а також вдало виступить у Кубку України) результату передбачені додаткові фінансові бонуси, які «Украгаз», підписавши із нами контракт, зобов'язався команді виплатити.

...про політику АМФУ
Голова АМФУ Лисенчук запевняв нас ще за місяць до початку чемпіонату у тому, що що б не сталося з «Інтеркасом», все одно команда «Ураган» розпочинає сезон 1 вересня. Але стартовий тур ми все ж пропускали. Наразі Асоціація переживає кризу. Свідченням цього є хоча б той факт, що титулований столичний «Інтеркас» припинив своє існування. І ця криза, на мою думку, буде продовжуватися.

...про перспективи
На сьогоднішній день є цілком нормальні умови для того, щоби ми відпрацювали всю структуру клубу, починаючи від дитячого футболу і завершуючи професійною командою. Окрім того, нашим стратегічним завданням у майбутньому є намагання зробити такий клуб, який відсотків на 80 складався б із виконавців із Західної України.

...про новий спортивний комплекс
Ми хотіли би бачити цей спортзал вже у цьому році, але наразі все складається як у російському прислів'ї: «Лучшее - враг хорошему». На сьогодні вирішено цей проект розширити. Нагадаю, спочатку планувалося побудувати спорткомплекс на 1-1,5 тис. глядачів за рахунок розширення двох частин за воротами. Але наразі проект було дороблено, тобто зал буде розширено з усіх боків, що надасть змогу розмістити більш як 3 тисячі глядачів. Наразі проект от-от має пройти затвердження у міській раді. В особистих розмовах із Віктором Анушкевичусом міський голова запевнив мене, що побудова нового спортивного комплексу є одним із пріоритетних завдань для Івано-Франківська. Запевняю вас, що керівництво «Урагану» докладе максимум зусиль для того, щоби цей спорткомплекс був не тільки на папері, а й якнайшвидше втілений у життя.

Андрій МЕНІВ, «Галицький кореспондент»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.