Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
584
0

«Ураган» запрошує на прем'єру

Головний тренер НФК «Ураган» (Івано-Франківськ) Тарас ВОНЯРХА підсумував селекційну роботу клубу, а також дав свої прогнози на новий чемпіонат

«УРАГАН» ЗАПРОШУЄ НА ПРЕМ'ЄРУ

8 вересня домашнім поєдинком проти новачка Вищої футзальної ліги житомирського «Контингента» у 15-му ювілейному Чемпіонаті України стартує івано-франківський «Ураган». Напередодні першого матчу головний тренер команди Тарас Вонярха підсумував селекційну роботу клубу, а також дав свої прогнози на новий чемпіонат...

- У міжсезонні «Ураган» був дуже активним на трансферному ринку. Як наслідок - сім «новачків», серед яких є дуже відомі прізвища…
- Справді, у міжсезонні була проведена робота за рахунок селекції, підсумком якої стало запрошення у команду відомих виконавців - Корнєєва і Гупаленка. Власне, той величезний досвід, який вони мають за своїми плечима, допоможе команді міцніше стати на ноги, а також об'єднає її. А ще ми взяли молодих і перспективних гравців в обличчі таких, як Павлюк, Валенко, Брожко, Оліщук та Чемерис. Саме цей сплав досвіду і молодості, на мою думку, має принести результат «Урагану» в новому сезоні.

- Як проходить адаптація нових гравців?
- Адаптація проходить цілком нормально, і я переконаний, що вже в найближчі місяць-два ми досягнемо оптимальної форми і будемо показувати більш агресивний футбол. Вже з перших турів ви побачите новий «Ураган», який буде виконувати ті завдання, досягати ті цілі, які поставило перед нами керівництво.

- Ваше ставлення до зміненої системи розіграшу чемпіонату, а також до збільшення кількості команд ліги?
- За рахунок збільшення вищолігової першості до 15-ти команд новий чемпіонат набув дещо іншого вигляду, тобто 28- зіграних матчів є, на мою думку, оптимальним варіантом, оскільки у такому форматі є досить часу на підготовку команди, а також на роботу із молоддю. Тому мене ця формула розіграшу цілком влаштовує.

- Фаворити сезону 2007/08 рр., на думку Тараса Вонярхи?
- Окрім нас, звісно ж, це, традиційно, такі клуби, як «Шахтар», «Єнакієвець» і «Енергія». Львівські команди «Тайм» та «ТВД» також у міжсезонні провели непогану трансферну політику, а тому будуть дуже серйозними суперниками.

- За рахунок збільшення Вищої ліги маємо аж п'ять нових команд. Чи завдадуть вони клопотів фаворитам?
- Ті команди, які заявилися із першої ліги, - «Контингент», «Локомотив» чи «Марріон» - це команди, які не мають конкретних завдань на сезон, окрім як втриматися у Вищій лізі. А тому вони будуть дуже амбіційними. У такому випадку кожна гра буде дуже «веселою». Потрібно дуже серйозно налаштовуватися на кожен матч і обов'язково має бути відсутня недооцінка суперників. Гадаю, що у новому чемпіонаті сюрпризів буде достатньо.

- У суботу перший поєдинок «Урагану» у сезоні. Які прогнози на гру?
- Будемо дуже серйозно налаштовуватися тільки на перемогу у першій грі чемпіонату. Кажуть, як розпочнеш, так і поїдеш…
 
 Андрій МЕНІВ, www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Камбосос опасен для Ломаченко. Но победа Джорджа маловероятна
Бокс | 11 мая 2024, 23:40 14
Камбосос опасен для Ломаченко. Но победа Джорджа маловероятна

Однако Василий – уже далеко не первый номер легкого веса

ФОТО. Реакция Довбика на пропущенный гол Жироны на 90+9-й минуте
Футбол | 11 мая 2024, 07:01 0
ФОТО. Реакция Довбика на пропущенный гол Жироны на 90+9-й минуте

10 мая жиронцы упустили победу в матче 35-го тура Ла Лиги против «Алавеса» (2:2)

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.