Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 февраля 2016, 15:37
7345
0

Карпаты будут играть на Арене Львов до конца сезона

Ближайшие матчи львовская команда проведет на современном стадионе

| Обновлено 25 февраля 2016, 15:37
7345
0
Карпаты будут играть на Арене Львов до конца сезона

Відбулося підписання договору оренди стадіону «Арена Львів» між генеральним директором «Карпат» Юрієм Дячуком-Ставицьким і директором стадіону Денисом Ринським. Як мінімум, п’ять найближчих домашніх матчів «леви» проведуть на найсучаснішому стадіоні Західної України.

«У нас є прекрасний стадіон і ми зобов’язані були зробити все, щоб львівські «Карпати» проводили там свої домашні матчі», – взяв слово генеральний директор львівського клубу Юрій Дячук-Ставицький. – «Арена Львів» – це комфорт і сервіс для вболівальників і всіх дійових осіб футбольного матчу. Клуб декларує бажання виступати в Лізі Європи, тому вибір цього стадіону є цілком логічним».

На даний момент «Карпати» планують провести п’ять матчів завершальної частини сезону. В подальшому керівництво клубу і стадіону планують продовжити співпрацю.

«Підписання договору між «Карпатами» і «Ареною Львів» – це справжнє возз’єднання. Ми неодноразово зустрічалися з керівництвом клубу і зрозуміли, що у нас спільні погляди і у наших відносинах немає протиріч. Ми дивимося в майбутнє і розуміємо, що головна команда західного регіону повинна грати на найбільшому стадіоні Західної України. У нас достатньо досвіду, оскільки за останні півтора роки на «Арені Львів» було проведено 35 футбольних матчів. Співпрацювати з «Карпатами» – це велика честь для нас» – запевнив директор стадіону Денис Ринський.

Також директор стадіону зазначив, що дана співпраця є вигідною для всіх сторін – клубу, стадіону і Міністерства молоді та спорту України. Денис Ринський висловив сподівання, що «Карпати» лише перемагатимуть на новому стадіоні.

Один матч, проведений на «Арені Львів» вартуватиме для «зелено-білих»161 тисячу гривень. Планується, що передматчеві тренування команд відбуватимуться на іншому стадіоні. Обслуговування заходів здійснюватиметься спільно за участю представників арени та клубу.

Переїзд основної команди на «Арену Львів» дозволить залучати стадіон «Україна» на матчі карпатівських молодіжної і юнацької команд.

Вже з 29-го лютого стартує розповсюдження квитків на два найближчі матчі «Карпат». Про це повідомив керівник відділу маркетингу клубу Юрій Бойчук. В останній день місяця вболівальники зможуть замовити в онлайн-системі «Арени Львів» перепустки на матчі з «Динамо» і «Дніпром». А з 2-го березня квитки з’являться в касах «Арени Львів» та магазинах «Фанат». Варто зазначити, що цінова політика клубу не зміниться.

Матч «Карпат» проти «Динамо» відбудеться у п’ятницю, 11 березня о 20:00. У наступному турі «леви» прийматимуть «Дніпро». Цей поєдинок розпочнеться у неділю, 20 березня о 17:00.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины
Футбол | 28 марта 2024, 00:59 0
Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины

Команда Юрия Мороза сыграет в финальном раунде ЧЕ U-17 среди 16 команд

Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки
Футбол | 28 марта 2024, 16:42 0
Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки

Теперь хавбека «Ньюкасла» предъявила обвинения футбольная ассоциация Англии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.