Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1166
0

Ворскла минимально уступила Ильичевцу

Гол Вакуленко принес победу мариупольцам

Ворскла минимально уступила Ильичевцу

Доля матчу, по-суті, вирішилася у стартові хвилини. Арбітр угледів гру рукою в штрафному у захисника «Ворскли» та призначив пенальті. Вакуленко пробив дуже сильно, м’яч від штанги залетів у ворота – 0:1. Увесь наступний ігровий час складався із спроб «Ворскли» відігратися та контратак суперників. У полтавців непогано діяли Ребенок та Хльобас. Саме вони активно загрожували воротам «Іллічівця». Павло частенько робив навіси, після яких захисники влаштовували «пожежу» у власному штрафному, а Хльобас настирливо рвався до воріт суперників. Пробивав небезпечно також і Ковпак, проте м’яч пройшов мимо дальнього кута. Втім, і суперники не дрімали. Вони дуже непогано грали на контратаках.

Другий тайм не змінив малюнку гри. Так само атакувала «Ворскла». Щоправда – у стартові хвилини кілька моментів мали і суперники, які майже повністю оновили склад замінами. Полтавці мали всі шанси «покласти» три м’ячі у ворота суперників наприкінці матчу. Спочатку Довгий пробивав після навісу зліва. Потім найреальніша нагода була у Ічанського. Сергій сам створив собі момент, несподівано пробивши по воротах. Воротар зміг «витягнути» м’яча із «дев’ятки». Наостанок Хльобас упіймав на ногу передачу з лівого флангу, але пробив вище воріт.

ТМ. «Ворскла» - «Іллічівець» - 0:1
16 лютого. 2016. 10-30. Туреччина. Манавгат. Поле готелю «Селін».
Гол: Вакуленко, 8.

«Ворскла»: 12.Непогодов (Ткаченко, 46), 17.Чеснаков, 28.Бобров (4.Ардін Даллку, 46),23. Сапай, 20.Квасний,29. Мельник (99.Ічанський), 37.Довгий, 77.Ребенок, 19.Хльобас, 39.Ковпак, 24.Бараннік (42.Шаповал, 75).
Головний тренер: Василь Сачко.

«Іллічівець»: Гальчук, Олійник, Дуць, Сидоренко, Писко, Міщньов, Вакуленко, Кольцов, Кисиль, Гринь, Іллюк.
У другому таймі на поле виходили: Крюков, Жичиков, Приходько, Мігунов, Скоблов, Лучик, Грішин, Безбородько, Янаков.
Головний тренер: Валерій Крівєнцов.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.